Wat heb ik.

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi ik hoop dat anderen zichzelf hierin herkennen en vertellen wat ze zoal gedaan hebben om weer de normale te zijn.

  Ik voel me vreselijk vermoeid. In de ochtend ben ik niet vooruit te branden. Het is net alsof ik letterlijk een vrachtwagen over mij heen heb gekregen. In de loop van de dag gaat 't wat beter. Maar tegen de avond ben ik weer terug bij af. Ik heb hoofdpijn, ineens overal pijn van me borsten tot aan loodzware benen. Ik voel me neerslachtig en down en wil alleen maar liggen. En het gekke is, zodra ik lig voel ik me wat kalmer en heb ik minder last. Zodra ik sta is het weer raak.

  Ik weet niet hoe dit komt. In oktober heb ik corona gehad en dit was geen pretje. Ik was er goed ziek van maar voor de corona had ik deze symptomen ook. Het lijkt na de corona wel ietsje erger te zijn geworden. Ik slik vitamine voor ijzer, weerstand, b12, biotine en voor de rest werk ik, studeer ik en heb ik een gezin.

  Kan iemand vertellen of hij of zij zichzelf hierin herkent? Ik begin echt wanhopig te worden  🙁

  Reageer
  #2

  Zou dan advies vragen aan natuurgenezer. Iemand die kijkt naar het hele plaatje, zoals ook je voedingspatroon. Bij mij was mijn schildklier ontregeld door de soja die ik at. Overigens kwam er nooit wat uit bloedonderzoek. B12 wordt het beste opgenomen in de vorm van zuigtabletten (methylcobalamine en/of adenosylcobalamine). Een combinatie van stofjes werkt vaak beter omdat ze samenwerken. Veel mensen kunnen wel wat magnesium, vitamine B en D, omega 3 en jodium gebruiken. Een goede multi dus niet van de goedkope drogist kan ook goed zijn maar vraag advies. Misschien een middel voor je bijnieren. Gebruik zelf nu orgaanextract daarvoor.

  Wat je voeding betreft zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, door bij elk eetmoment langzame koolhydraten te combineren met eiwit, vet en vezels.

  Reageer
Reageer op: Wat heb ik.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief