Wisselend warm/koud en heel moe

  • #1

    Ik heb nu een aantal weken dat ik uit het niets het heel koud krijg (en dan gauw een dekentje pak) om dan vervolgens binnen 5 minuten het zo verschrikkelijk heet te hebben, met bezweet voorhoofd en natte rug, dat ik alles van me af moet gooien omdat ik niet meer weet waar ik het heb. Vermoed niet dat ik in de overgang ben, ben 48 jaar en ben nog steeds geregeld ongesteld elke maand.

    Het warm koud hebben de hele dag, is zo vermoeiend dat ik begin van de middag gewoon in slaap kan vallen. Voel me echt een oude dame worden...die s'middags moet gaan liggen.

    Heb wel Covid-19 gehad, maar heb hier voor de rest geen klachten meer van.

    Wie kan mij vertellen waar dat warm koud vandaan komt, wat ik hier tegen kan doen. En waar die vermoeidheid vandaan komt, en wat ik hier tegen kan doen.

    Reageer
    #2

    Het kan toch een gevolg van Covid zijn. Bespreek het met de huisarts

    Reageer
    #3

    Kan je hormoonhuishouding zijn. Zou dan een natuurgenezer raadplegen maar je er ook zelf in verdiepen. Bepaalde voedingssupplementen kunnen ondersteunend werken.

    Reageer
    #4

    Hi allemaal,

    Ik zit een beetje met hetzelfde en dacht even leuk om te reageren. Mijn moeder is 70+ en door de Covid 19 situatie zit ze veel binnen en mist ze de nodige energie / weerstand.
    Ik ben een beetje aan het onderzoeken wat ik haar het beste kan geven hiervoor.

    Mijn Dokter zei dat het geen kwaad kan om wat extra weerstand pilletjes te slikken om  beter te voelen. Ik kwam bijvoorbeeld dit tegen:

    https://www.flinndal.nl/weerstand/vitamine-d-forte

    Het is speciaal ontwikkeld voor mensen van 70+ en ook nog eens goed voor botten / spieren.

    Zal zoiets helpen?

    Mvg,
    Lisa

    Reageer
    #5

    Dat is gewoon vit D3. Maar dan met een dure merknaam. Kruidvat net zo goed maar veel goedkoper en dan in de dosering van 25 mcg nemen
    Daarnaast is vit D3 alleen niet voldoende, maar ook vit C en Zink

    Reageer
Reageer op: Wisselend warm/koud en heel moe


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief