Moe, duizelig en vage klachten

  • #1

    Hallo,

    Sinds 4 weken voel ik me erg slecht. Ik ben enorm duizelig en moe en kan bijna niet meer functioneren. Er is meerdere keren bloed geprikt en hieruit is gebleken dat ik een infectie heb doorgemaakt. Men weet alleen niet waar. Ondertussen is sinds 1,5 week de CRP waarde weer normaal, maar desondanks verergeren de klachten. Ook heb ik een bult in mijn nek die gegroeid is. Hier is gisteren een echo van gemaakt, maar er zijn hierbij geen bijzonderheden gevonden. Pfeiffer is gecontroleerd en is het niet. Schildklierwaarden in bloed zijn goed en er is geen sprake van bloedarmoede. Door pijn op de borst klachten en kortademigheid, waar ik al langer mee bekend ben, is ook een ECG gemaakt en ook deze vertoont geen afwijkingen. De dokter weet niet zo goed meer waar hij het zoeken moet of naar welke specialist hij me moet doorsturen. Heeft iemand wellicht een idee?

    Ik voel me al maanden moe, maar heb daar niks achter gezocht door een druk leven. Op een avond werd ik echter ook heel duizelig, viel ik bijna flauw en heb ik uiteindelijk overgegeven en had ik koorts. Dit is 1 avond geweest. Daarna goed geslapen en de volgende dag was ik niet ziek meer. Wel duizelig (licht in het hoofd en het gevoel zelf te draaien en slap te worden) en erg moe. Ook werd ik vaak bij wat inspanning meteen kortademig en had ik pijn op de borst. Dit is steeds erger geworden en momenteel ben ik als ik sta steeds duizelig. Hoe langer ik hier tegen vecht (en blijf staan of bewegen), hoe langer ik er van moet bijkomen voor het wegtrekt. Sommige dagen blijf ik continu een mate van duizeligheid houden en ik lijk soms ook wel dronken (naar links wegvallen bij lopen).

    Ik hoor graag of iemand bekend is met deze klachten of een idee heeft.

    Reageer
    #3

    @John is dit op mij bedoeld? Ik heb geen andere topics namelijk.

    Reageer
    #4

    Excuus, dat was idd een verwisseling

    Reageer
Reageer op: Moe, duizelig en vage klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief