Niet te begrijpen moe

Online ZorgZus
 • #1

  Beste,

  ik ben een 23 jarige studente. Afgelopen schooljaar heb ik veel stress gehad rondom de Corona, mijn stage was stopgezet en ik moest zelf wat anders vinden ect..

  ik heb het jaar gehaald, maar ik ineens ben ik heel moe en dit vind ik gek : voor stage moet ik vaak om 5:30 uur opstaan, nu sta ik rond 8 uur op maar ik ben zo verschrikkelijk moe.

  al heel m’n “adolescent” leven ga ik op andere tijden naar bed en sta ik op andere tijden op, daar heb ik normaal niet zo’n last van..

  wel heb ik vorige week mijn (3-maandelijkse) B12 injectie gehad, het gekke hiervan was dat hij geen pijn deed en normaal wel..

  kort samengevat, wat zou de rede kunnen zijn:

  - wegvallen/verwerken stress van school

  - minder vaak om 5:30 uur op hoeven staan

  - B12 injectie (verkeerd gezet ofzoiets dergelijks)

  -of mijn ietswat onrechtmatige cyclus

  (en zelf vermoed ik dat ik pms heb maar op t moment zit ik 1,5 na m’n menstruatie en normaal ben ik zo moe voor/tijdens mijn menstruatie)

  (Ik denk niet dat ik zwanger ben, mijn vriend en ik zijn heel voorzichtig. Daarbij was mijn menstruatie 6 dagen te laat door stress van mijn eindverslag, toen heb ik toch een test gedaan en die was negatief)

  ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen of aan kunnen geven wanneer ik de huisarts in zou moeten schakelen..

  alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Kleine aanvulling indien onduidelijk : mijn menstruatie was 6 dagen laat maar daarna ben ik wel 7 dagen ongesteld geweest,

  Reageer
  #3

  Het kan nog een gevolg zijn van de eerdere stress. Je kunt natuurlijk bloed laten prikken bij de huisarts en naar b.v. ziekte van Pfeiffer laten kijken en bloedarmoede

  Reageer
Reageer op: Niet te begrijpen moe
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief