Erg vermoeid

  • #1

    Beste,

    de laatste paar weken ben ik zo moe en heb soms heb ik dagen dat het lijkt alsof ik ga flauwvallen, heel licht in me hoofd, zweet handen enzv. Maar eindelijk gebeurd het nooit. Ik heb wel constant het gevoel alsof iemand op mijn ogen drukt.

    Naar aanleiding van bovenstaande heb ik bloed laten prikken en gelukkig werd daar niks aangetroffen behalve minimaal vitamine D te kort..

    maar wat heb ik dan? Ik ben zo moe ik kan bijna niet meer

    Reageer
    #2

    Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel en er wordt maar op een paar stofjes getest. Zo komen ook veel mensen magnesium tekort maar omdat de bloedwaardes gelijk blijven, lijkt het mee te vallen. Een complementair genezer zou verder kunnen kijken, naar voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen en andere factoren. Belangrijk in elk geval is zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment, zodat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. De trend van tegenwoordig om minder of geen vlees te eten, kan zorgen voor tekorten aan aminozuren, mineralen en vitaminen. Denk aan carnitine.

    Denk ook aan de invloed van electromagnetische velden. Eventueel medicijngebruik, waaronder ook de pil, kan ook klachten geven.

    Reageer
    #3

    Heb je veel stress/spanningen?

    Reageer
    #4

    Op dit moment vooral veel spanningen over mijn gezondheid. Ik kan daar heel erg over inzitten

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6

    Ik kom uit op 62 ja..

    Reageer
    #7

    dat verklaart dan wel je klachten. Je hebt last van hyperventilatie

    Reageer
    #8

    En wat kan ik daar het beste tegen doen? Ik krijg mezelf niet rustig meer

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Je moet ademhalingsoefeningen en spierontspanningsoefeningen doen. Je kunt daarvoor naar een fysiotherapeut gaan

    Reageer
Reageer op: Erg vermoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief