24/7 vermoeid

  • #1

    Hallo Tandor,

    Sinds een darminfectie 2 jaar geleden ben ik iedere dag moe en heb ik last van spierspasme, extreme vermoeidheid, pijnlijke spieren en slappe spieren. Ik heb wel een vitamine d waarde van 40 maar volgens de huisarts is het bij mij geestelijk. Na 2 jaar rustig aan te doen heb ik geen enkele verbetering gemerkt. Wat zou ik nu het beste kunnen doen?

    Reageer
    #2

    Je zou eens met een psycholoog kunnen praten

    Reageer
    #3

    Bij een infectie waarschijnlijk antibiotica gebruikt. Die verstoren je darmflora, zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen en verstoren je immuunsysteem. Kunnen de vitamine D-receptor blokkeren. Ook lossen ze de onderliggende problemen niet op. Een orthomoleculair therapeut zou je wel advies kunnen geven. Weet niet veel van getallen maar volgens mij is het wat aan de lage kant. Veel mensen komen stoffen tekort als magnesium, vitamine B/B12 en vitamine D. Voor je darmen prebiotica, probiotica en misschien glutamine.

    Reageer
Reageer op: 24/7 vermoeid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief