Verschijnselen van pfeiffer, maar dat is het niet..?!

  • #1

    Twee weken geleden heb ik gezoend met iemand die nu pfeiffer blijkt te hebben. Daardoor is natuurlijk de kans groot dat ik het zelf ook zou kunnen krijgen. In die twee weken daarna voelde ik me ontzettend moe, ondanks dat ik echt optijd naar bed ging (9/10uur) en gewoon kon uitslapen. Verder zijn me klieren in mijn hals opgezet en heb ik continu hoofdpijn. Doordat ik deze verschijnselen had/heb ben ik naar de dokter gegaan die ook dacht aan pfeiffer en dus een bloedtest heeft gedaan. Uit die test blijkt echter dat het geen pfeiffer is. Nu ben ik alleen benieuwd of de test dan te snel is afgenomen, dat het nog niet zichtbaar in mijn bloed is omdat die test een week na de 'infectie' is getest. En anders ben ik benieuwd wat het wel dan kan zijn, gewoon een griepje? Eigenlijk ging ik zelf, mijn omgeving (vrienden die ook pfeiffer hebben dus de symptonen herkennen) en de dokter er vanuit dat het pfeiffer zou zijn, maar dat is het dus niet... Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

    Reageer
    #2

    ja, dit gebeurd weleens, alle verschijnselen en niet aantoonbaar in het bloed. Denk toch dat je pfeiffer hebt, of te vroeg getest, of misschien in mindere mate. Her kan ook een virus zijn wat er op lijkt, maar omdat jij met iemand die Pfeiffer hebt in aanraking bent geweest, denk ik, net als jij ook aan pfeiifer.
    Laat nog eens testen over een week of 2.
    Neem op tijd je rust, dit is erg belangrijk anders ben je er lang zoet mee.
    Spreek uit ervaring 1x Pfeiifer, 2e x keer zelfde klachten, Pfeiffer niet aantoonbaar.
    Beterschap, Brenda

    Reageer
    #3

    Inderdaad, als je te snel weer druk aan de slag gaat, komt het als een boemarang weer om je oren...

    Reageer
    #4
    Reageer
Reageer op: Verschijnselen van pfeiffer, maar dat is het niet..?!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief