Vermoeidheid

  • #1

    Beste allemaal,

    Ik ben een meisje van bijna 15 jaar en heb de laatste tijd heel veel last van vermoeidheid en kleine griepjes. Bv na het sporten wordt ik altijd ziek, terwijl ik gewoon goed eet en drink dus daar geen aanleiding voor zie. Nou komt het ook zo dat ik erg vaak moet overgeven zonder dat ik eigenlijk misselijk ben. Maar de vermoeidheid is het ergste. Ik slaap ongeveer 9 uur per nacht, en ga dan naar school. Eiegnlijk gaat dat al niet en val daarom vaak in de les in slaap. Als ik thuis kom van school, slaap ik meestal ongeveer twee of drie uurtjes, omdat ik zo extreem vermoeid ben. Ik heb hierdoor ook geen tijd voor huiswerk of het afspreken met vrienden. Mijn ouders nemen me niet serieus en denken dat ik me aanstel en willen daarom niet met me naar de dokter. Weet iemand wat dit is?
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Je zou de ziekte van Pfeiffer kunnen hebben . Dus wel naar de huisarts

    Reageer
    #3

    In elk geval naar je huisarts. Een orthomoleculair therapeut zou kunnen kijken naar je voedingspatroon, darmflora, candida en tekorten aan voedingsstoffen. Belangrijk in je voedingspatroon is wel om te zorgen voor complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus een bijv een maaltijdsalade of omelet met een beetje brood dan een boel brood met dun beleg.

    Reageer
Reageer op: Vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief