al 3 jaar last van verscheidende klachten

  • #1

    Ik heb nu al gedurende een jaar of 3 een verscheidenheid aan klachten. Het begon met dat ik me plotseling niet best voelden met hartkloppingen dit is op meerdere manieren onderzocht (bijnieren,allerlei bloedonderzoeken,en andere testjes) deze klachten komen en gaan. Maar nu sinds het begin van dit jaar ben ik veel last gaan krijgen van wat ik denk dat maagzuur is of zoiets. Ik kan nergens last van hebben en dan opeens voel ik me zwak misselijk en voelt het rond de maagstreek opgeblazen. dit kan ook zomaar een paar dagen aanhouden. Ik slaap dan erg slecht. Hartkloppingen heb ik nu niet meer maar wat het meest vervelende is dat het een nare rol in mijn leven is gaan spelen. Ik rook of drink niet. Sport regelmatig stress heb ik gehad op mijn werk maar dat is nu wel opgelost.

    Reageer
    #2

    Het zou inderdaad je maag kunnen zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Misschien eens advies vragen op natuurgeneeskundig gebied. Je voedingspatroon kan een rol spelen, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen enz. bloedonderzoek zegt overigens niet zoveel over tekorten. Een magnesiumtekort is bijvoorbeeld niet aan te tonen op bloedniveau. Veel mensen hebben een tekort aan maagzuur, dit door het voedingspatroon - teveel snelle suikers, te weinig vezels, slechte darmflora, tekorten aan diverse voedingsstoffen enz. Op internet kan je daar het nodige over vinden.

    Reageer
Reageer op: al 3 jaar last van verscheidende klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief