Pijnlijke schaamlippen

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo. Ik heb sinds kort erg last van mijn schaamlippen (denk ik). Ik ben nog maar 17 jaar en ben nog maagd. Ik fiets elke dag naar school en dat doet in bepaalde houdingen branderig veel zeer. Het zit zegmaar aan de onderkant van mijn schaamlippen, dat is (denk ik) de ingang van de vagina?
    Ik heb ernaar gekeken met een spiegeltje, en ik zie niet echt wat. Het is wat dikker en rood, maar volgensmij is het geen puist of iets, al heb ik daar wel wat vaker last van op mijn venusheuvel.

    Na een dag doet het ook zeer als ik plas, zal wel aan de zuurtegraad liggen. Weet iemand wat dit is? Het is dus geen SOA en heb niks uitgespookt!

    Groetjes, Anoniem

    Reageer
    #2

    Kan het overigens ook zijn dat mijn vagina geïrriteerd is door het fietsen (lees: geen sport! Gewoon naar school, elke dag 14 KM)?

    Groetjes, de Anoniem die de vraag stelde.

    Reageer
    #3

    Het is heel goed mogelijk dat je schaamlippen geïrriteerd zijn door het fietsen. Heb je een dameszadel op de fiets?

    Reageer
    #4

    Op het moment heb ik een normaal zadel (dus zegmaar met aan de voorkant een uitsteeksel die tussen de benen zit). Hij is wel kapot. Het schuim aan de voorkant ligt er half af. Zou het daaraan liggen?

    Reageer
    #5

    Dat zit er dik in.....
    Ik zou maar eens voor een nieuw (dames)zadel kijken.

    Reageer
    #6

    Dat zal ik dan maar eens doen aangezien ik wel moet fietsen haha!

    Reageer
Reageer op: Pijnlijke schaamlippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief