Clitoris probleem

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, ik ben een meisje van zestien jaar en ik heb een probleem met mijn clitoris volgens mij.
  Mijn clitoris is verdwenen?
  Ik heb al bijna een jaar een vriendje, en we doen wel gewoon ''dingen''.
  Op het begin was mijn clitoris anders, in de loop van de tijd dat ik met me vriend had, is die wat meer ja .. zichtbaar. Het was altijd een opvallend puntje geen last van ofzo dus vond het ook niet erg. Maar sinds 2 dagen is mijn clitoris, helemaal weg zonder dat ik het door had? Is hij er af gescheurt ofzo? Ik ben echt letterlijk ik shock er door en ik zag het toen ik me ging scheren en daardoor let je er meer op en voel ik oppeens ook beetje een prikkelig gevoel en denk ik er telkens aan omdat ik het nu weet. Ik ben best bang want er is gewoon geen 'balletje' meer .. Heeft iemand dit ook eens meegemaakt? is die misschien helemaal teruggetrokken door een infectie of iets? Ik hoop dat iemand me gerust kan stellen of kan helpen ..

  Groetjes.

  Reageer
  #2

  Weet iemand misschien iets? Ik denk er echt altijd aan sinds die keer dat ik het weet, en word er zenuwachtig van .. Ik zit niet echt lekker in me vel er door omdat ik bang ben dat het iets ergs is ..

  Reageer
  #3

  Maak je geen zorgen, een clitoris kan niet afscheuren of verdwijnen.
  Wel kan hij in grootte variëren en bij openwinding fors zwellen. Het puntje van de clitoris is trouwens maar een heel klein stukje ervan. De clitoris ligt ook verborgen aan beide kanten van de schaamlippen. Zie deze link:
  http://www.google.nl/search?tbm=isch&source=mog&hl=nl&gl=nl&client=safari&tab=wi&q=clitoris&sa=N&biw=320&bih=416#i=14
  Dus geen zorgen over maken. Bij twijfel gewoon eens afspreken bij je huisarts.

  Reageer
  #4

  Hallo, weet u dit heel zeker?
  Ik ben echt bang namelijk en denk er alleen maar aan eerst was hij namelijk altijd zichtbaar en nu is het meer een heel klein puntje maar niet eens een 'balletje'. Het lijkt meer op een stukje 'vel' en ik voel geen balletje. Mijn vriend ging mij die dag erna masturberen en ik voelde ook niet het zelfde als normaal, misschien kwam dat wel omdat ik er aan dacht en daardoor anders aan vond voelen. Maar mijn vriend zegt zelf ook dat het anders voelt dan normaal, hij voelt wel iets maar geen balletje meer .. Verder heb ik eigenlijk geen last.. Maar zit er zo mee, ben er zenuwachtig van etc.

  Groetjes ..

  Reageer
  #5

  Hai meisje,
  Je clitoris is véél groter dan je denkt, en het deel dat je kan zien "het bobbeltje" is zo ongeveer het kleinste deel van je clitoris.
  Tja, bij een jongen kan de eikel ook kleiner worden, door spanning bijvoorbeeld.
  Kijk eens bij http://www.the-clitoris.com/n_html/nav/nfr_index.htm
  Groetjes, Gus

  Reageer
  #6

  Ja dat klopt inderdaad .. Maar ik dacht meer om het feit dat hij eerst echt duidelijk zichtbaar was en nu een heel klein .. ja wat is het? Een soort 'zandkorrel achtig' aan het gedeelte vast waar het gewoon hoort zit .. Misschien is mijn uitleg onduidelijk maar hij is van groot naar een heel klein mini geval gegaan en ik vraag me af of dat misschien ernstig is?

  Groetjes

  Reageer
  #7

  Hai, je clitoris verdwijnt echt niet zomaar in het niets. Je bent er veel te veel mee bezig. Als je flink opgewonden bent, zul je zien dat je clitoris weer wat groter zal zijn.

  Doei

  Reageer
  #8

  Hey, ja inderdaad .. Maar ik dacht ik vraag het voor de zekerheid want hij is gewoon echt veranderd namelijk.. en heb het dan niet alleen over wanneer ik opgewonden ben. Gewoon als die normaal is, hijs heel mini net een klein puntje en eerst een 'bobbel'

  Ciao

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Nou, ik weet ook niet hoe het kan, maar als je er verder geen pijn of last van hebt, zou ik me daar niet druk om maken.

  Groetjes

  Reageer
  #10

  Nou, last .. dat heb ik niet echt eigenlijk. Ja naja heb soms wel een prikkelig gevoel maar het is niet extreem dat ik er altijd last van heb?

  Groetjes

  Reageer
  #11

  Hai, nou, zet het dan uit je hoofd, als dat lukt. Lichamelijk mankeer je dus verder niets, geen pijn, geen bloed. Houd de boel gezond schoon en geniet van je vriendje, dan is er niets aan de hand, toch?!

  Kimmie

  Reageer
  #12

  Ja dat is waar, nee geen bloed ofzo en ook geen heftige pijn.. Even proberen uit mijn hoofd te zetten dan maar als dat lukt, denk er natuurlijk aan als ik het zie,haha.

  Groetjes

  Reageer
  #13

  Is het al opgelost?
  Want ik ben 18/19 en heb dat nu ook en was ook in shok...
  Ik ga morgen wel naar de gyneacoloog maar schaam me om zo dom uit de hoek te komen hierover...

  Reageer
  #14

  Halloo, weet dat dit een hele oude bericht is, maar weten jullie al waardoor het komt? En kan t beter worden?

  Reageer
  #15

  hoi ik ben de topicstarter,

   

  het is 2019 en ik heb nog steeds geen gewone clitoris zeg maar. Ik had ooit sex met iemand en hij zei ook: je hebt geen clit he?

  Beetje vreemd maar het is gewoon echt een velletje huid in plaats van een bobbeltje waar je mee kan spelen zegmr. Dadelijk denken mensen dat dit besneden is ofzooooo

  kan de buitenkant, dus het bobbeltje van een clit niet cosmetisch weer gemaakt worden?

   

  ik ben er na al die jaren nog steeds wel onzeker over.... als een jongen het opmerkt zeg ik gewoon, ja ik heb hem wel maar hij is super super mini.

  terwijl ik in mn hoofd denk: nee het is er niet echt. Ik kom trouwens wel klaar als ik me zelf bevredig bij die area, alleen is die er fysiek niet echt meer. Jawel maar als een soort klein mini stukje vel....... hij doet t alleen nog wel? Maar ben zo bang dat als iemand mij beetje grof vingert of een beetje hardhandig is, dat die dan helemaal weg gaat

   

  nou groetjes

  Reageer
Reageer op: Clitoris probleem
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief