Eileiderontsteking echt weg?

Online ZorgZus
  • #1

    Hi

    Zo'n 7 jaar geleden heb ik door mijn ex chlamydia opgelopen, en ik vermoed dat ik daardoor ook een eileiderontsteking heb gehad (typische klachten waren aanwezig). Ik heb erna een soa test gedaan (die uiteraard positief was) en ben toen ook behandeld. Ik heb destijds alleen niet aangegeven dat ik deze klachten ook had die wijzen op zo'n eileiderontsteking. Nu kwam ik er laatst achter dat je voor een eileiderontsteking wel dezelfde antibiotica krijgt maar een uitgebreidere kuur. En die heb ik dus niet gehad.. nu heb ik erna nog wel opnieuw getest voor chlamydia en die uitslag was negatief, maar nu vraag ik me af: is die mogelijke eileiderontsteking ook wel weg, of loop ik daar nog steeds mee rond?
    Ik heb dit ook aan mijn huisarts gevraagd en hij stelde toen voor om opnieuw te testen op chlamydia, maar die was dus wel negatief. Betekent zo'n negatieve test dan ook dat de ontsteking weg is, of moet ik alsnog hier behandeld voor worden?

    Alvast bedankt voor je antwoord

    Reageer
    #2

    Dat zou dan eerst door de gynaecoloog onderzocht moeten worden

    Reageer
Reageer op: Eileiderontsteking echt weg?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief