Enorm veel waterige afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds een halfjaar heb ik last van extreem veel waterige afscheiding. Ik heb het niet mijn gehele cyclus. 2 weken geleden ben ik ongesteld geworden en sinds een paar dagen heb ik er weer last van. Zou dit mijn ovulatie kunnen zijn? Ik lees nergens op internet dat iemand er zoveel last van heeft als ik. Bijna ieder uur voel ik het eruit lopen en ren ik naar de wc. Daar ‘valt’ het water soms uit mijn vagina. Mijn ondergoed is doorweekt en mijn broek wordt soms ook nat. Het ruikt overigens nergens naar en heeft geen structuur.

    Ik heb een kind van 2 en een koperspiraal. Ik weet niet of dat ermee te maken heeft, want in het eerste jaar dat ik het spiraal had, kende ik deze klachten niet. Ik ben overigens 29 jaar.

    Zijn er meer mensen met zo extreem veel waterige afscheiding en wat kan het zijn?

    Reageer
    #2

    Ik herken het niet,maar als ik er last van zou hebben,zou ik er mee naar de huisarts gaan of een verwijzing naar een gynaecoloog vragen.

    Reageer
    #3

    Niet iedereen met dit soort klachten gaat hiermee op internet..

    Zou het verstandiger zijn om gewoon naar de dokter te gaan?

    Reageer
Reageer op: Enorm veel waterige afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief