Bobbel en pijn vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Beste

    Eergisteren had ik plots het gevoel alsof er iets in mijn vagina zat. Ik voel ook iets, maar gezien niet echt seksueel actief ben, durf ik ook niet veel diep te gaan. Wat ik voel is dus amper 1 cm aan opening vagina. Dus in vagina zelf. Heb gevoel alsof het daar ook pijn doet. Het is een lichte pijn die ik soms voel. Ik heb veel slijmafscheiding ook, veel wit. De pijn lijkt alsof er een tampon in heeft gezeten. Ik heb in verleden wel last gehad van infecties aan de vagina, gewoon al omdat ik veel zweet. Ik vraag me af of ik nu een infectie heb in de vagina zelf, of dit wel kan? Of is dit toch iets anders? Hopelijk niets erg. Wel heb ik geen baarmoeder, eierstokken of eileiders meer. Bedankt voor de hulp.

    Reageer
    #2

    Daar kan je zo niemand antwoord op geven. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik vroeg me af of ik wel jaarlijks naar gynaecoloog moet gaan als ik geen baarmoeder,eileider of eierstokken meer heb? Het is 15 jaar geleden dat alles werd verwijderd?

    Reageer
    #4

    Dat moet je dan met de gynaecoloog bespreken

    Reageer
Reageer op: Bobbel en pijn vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief