Vaginale zalf voor infectie

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo

    Ik heb al sinds vrijdag last van een vaginale infectie. Nu ben ik daarnet een zalf hiervoor gaan halen bij de apotheek (canestene gyn 2%) omdat de jeuk gewoon niet te houden is alsook de pijn. Nu moet ik morgen men laatste pil nemen en zondag krijg ik effectief men regels normaal gezien. Kan dat dan kwaad dat ik vandaag met die zalf begin (moet het drie dagen inbrengen)?

    Reageer
    #2

    Nee dat kan geen kwaad.

    Reageer
    #3

    Maar als je de regels hebt, kun je ze niet gebruiken

    Reageer
    #4

    Hallo,

    Ik heb die zalf dus gisteren voor de eerste keer gebruikt en toen ik deze morgen naar het toilet ging zag ik dat er een beetje rozig bloed op het toiletpapier zat. Is dit normaal?

    Reageer
    #5

    Nog een vraagje, is mijn pil nog altijd veilig ookal heb ik dit gebruikt en ik heb mijn regels gehad?

    Reageer
    #6

    Ja hoor

    Reageer
    #7

    Ik heb vandaag drie soorten afscheiding gehad.. in de ochtend zag deze lichtroze, doorheen de dag wat bruinig/bloed en toen ik de zalf opnieuw wou doen was het waterdunne gele afscheiding.. wat is dit? Ik heb dit nog nooit gehad.. is dit misschien ook omdat ik mijn regels bijna moet krijgen en door die infectie?

    Reageer
    #8

    Dat zou heel goed kunnen.
    Maar vraag me wel af wat je voor een infectie hebt en welk middel je daarvoor gebruikt

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Zoals hierboven al eerder vermeld gebruik ik canestene gyn 2%

    Reageer
    #10

    Die is dus voor een schimmelinfectie. Misschien heb je wel een bacteriële vaginose. Dan gaat de zalf die je nu hebt niet werken.

    Reageer
Reageer op: Vaginale zalf voor infectie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief