hoe naar de gynogoloog ?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb wat problemen daar beneden ik zou naar de gynogoloog moeten om er eens naar te laten kijken . Maar hoe pak ik dat aan , moet ik dan eerst langs de huisarts gaan en moet ik dan alles uitleggen of laten zien of is gewoon langs gaan en een verwijzing vragen voldoenden ? Wand ik heb het niet zo met mijn huisarts en ik wil echt niet in mijn naakie bij hem op de tafel liggen of dat soort persoonlijke dingen vertellen . Kan iemand mij uitleggen wat ik moet of kan doen ?
    Alvast bedankt ,
    wendy

    Reageer
    #2

    De huisarts is de 'poortwachter' in de zorg. De huisarts bepaalt in overleg met de patiënt of een medisch speicalistisch consult gewenst zou zijn of juist onnodig is.

    Het is dus aan te raden verstandig te zijn en uw negatieve emoties met uw huisarts te bespreken en te overleggen of u naar de gynaecoloog moet.

    Reageer
Reageer op: hoe naar de gynogoloog ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief