Luchtembolie door schoonspoelen vagina?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik spoel tijdens mijn menstruatie en eigenlijk normaal gesproken altijd mijn vagina schoon door er een harde straal water op te laten komen. Ik doe mijn schaamlippen open en richt de douchekop op mijn vagina. ik zet mijn douchekop op de hoogste stand en heb het gevoel dat ik alles daarmee goed schoon spuit, dit doe ik zo’n minuut lang. Nu ben ik er echter achtergekomen dat er helemaal geen water in de vagina hoort te komen! En al helemaal niet onder hoge druk.

    Ik maak mij nu extreme zorgen omdat ik bang ben voor een “luchtembolie”. Waarbij dus lucht in de vagina is gekomen. Hoe weet ik of ik dit heb? En heb ik mijn vagina hiermee beschadigd?..

    Reageer
    #2

    Een luchtembolie is een vorm van embolie die ontstaat als een hoeveelheid lucht direct in de bloedbaan komt en daar een gasbel vormt. En dus niet ion de vagina.
    Het is niet goed voor het slijmvlies aan de binnen kant, maar echte schade zul je er niet van krijgen

    Reageer
Reageer op: Luchtembolie door schoonspoelen vagina?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief