Clitoris

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ben echt ten einde raad... ik heb zoveel pijn aan mijn clitoris. Zelfs als ik mijn clitoris wil bekijken en mijn schaamlippen uitelkaar doe doet het mega veel pijn. Het is ook erg rood en pijnlijk. Ook als ik een onderbroek of broek aan heb doet het erg veel pijn. Het voelt ook wat dikker. Volgensmij is het gewoon helemaal kapot door te harde stimulering? Is dat mogelijk dat je dan iets kapot maakt?

    wat kan ik hieraan doen? Kan niet eens normaal lopen / zitten op werk

    Reageer
    #2

    Ik raad je dan toch aan om nar de huisarts te gaan. Die kan er dan meteen iets voor voorschrijven

    Reageer
    #3

    Hoi Cindy,

    Het lijkt alsof je clitoris geïrriteerd is. Heb je een idee hoe dit zou kunnen komen?

    Ik zou daarbij aanbevelen om het een paar dagen met rust te laten, niet steeds controleren of eraan komen nog pijn doet, dit kan de irritatie in stand houden. Probeer dagelijkse een goede hygiëne (zonder zeep) toe te passen. Ga ook hier niet te ruw mee aan de slag.

    indien het niet verbetert of nog verergerd of je merkt andere symptomen kun je best even bij je arts of gynaecoloog langsgaan.

    Reageer
Reageer op: Clitoris


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief