Klein, rood "butje" linkerkant opening vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb (pas sinds gister tijdens het douchen en scheren ontdekt) dat ik aan de linkerkant, onderaan, bij de opening van mijn vagina een klein rood bultje heb. Van de week jeukte die kant ook erg, had al een tijdje niet geschoren dus denk niet dat het daar aan lag (de jeuk dan) en nu zit die bult daar dus. Het doet niet extreem veel pijn maar het is wel een beetje een vervelend gevoel. Ik ben een beetje nerveus dat het iets ernstigs is sinds ik mijn symptomen heb gegoogled (moet ik ook nooit doen haha)

    Heeft iemand een idee? Het hoeft trouwens niet per se een bultje te zijn, wanneer ik het vastpak voel ik geen bultje, maar het ziet er wel zo uit. Het is een beetje opgezwollen en het lijkt alsof daardoor de opening van de vagina een beetje word geblokeerd, maar nog niet extreem erg.

    Ik hoor het graag!

    Reageer
    #2

    Waarschijnlijk toch een gevolg van het scheren....

    Reageer
Reageer op: Klein, rood "butje" linkerkant opening vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief