Vieze geur vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb al een jaar last van het volgende probleem: af en toe ruikt mijn vagina verre van fris. Dit is een paar dagen in de maand zo. Ik kan de geur niet goed omschrijven, maar het is heel sterk en vies. Het komt het meest in de buurt van iets dat rot is. Ik heb geen klachten als jeuk. Ik ben hiervoor al vier keer naar de huisarts gegaan, twee verschillende. Ik heb lang een implanon gehad en de eerste arts gaf aan dat het kwam doordat mijn cyclus weer op gang kwam. Ik werd toen ik een implanon had namelijk ook niet ongesteld en nu wel weer. Er na heb ik nog een SOA test gedaan en heb ik na lang aandringen, medicatie gekregen voor bacteriele vaginose, ondanks dat de dokter er vrij zeker van was dat ik dit niet had. Helaas houdt de geur aan. Ik probeer nu bij te houden wanneer ik er last van heb om te bekijken of het aan mijn cyclus ligt, maar dan valt er niets aan te doen volgens de dokter. Rond mijn eisprong merk ik namelijk dat ik meer vloed heb. Ik vind dit super vervelend en ik wil er graag van af. Op deze manier is het niet prettig om seks te hebben en daar lijd ik en mijn relatie onder.

    Reageer
    #2

    Oh, een toevoeging: ik gebruik nu geen anticonceptie. Ik heb een regelmatig terug kerende blaasontsteking, ook zeker één keer per maand. Hierdoor heb ik ook pijn in mijn onderbuik tijdens de seks. De dag er na heb ik last met plassen en merk ik dat ik weer een blaasontsteking heb. Ik heb dus geen SOA, dus daar kan het niet aan liggen.

    Reageer
    #3

    Vraag dan een verwijzing voor de gynaecoloog voor verder onderzoek

    Reageer
    #4

    Jammer dat er geen concreet antwoord is gegeven.. ik heb het zelfde probleem, ben meerdere keren naar de huisarts gegaan, diverse soa testen gedaan en het antwoord wat ik kreeg was eigenlijk dat het bij elk persoon verschilt hoeveel afscheiding je hebt, wat voor geur het heeft en dat ik het zou moeten accepteren. Ik merk echt dat door de schaamte mijn relatie seksleven en mentale gesteldheid achteruit gaat. Voel me er ook echt machteloos bij, schaam me ervoor en durf ook geen advies te vragen aan mensen naast mijn huisarts.

    Reageer
Reageer op: Vieze geur vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief