Ophoping geel/groene dikke afscheiding

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds een aantal maanden heb ik erg veel last van dikke geel/groene afscheiding.Ik heb het idee dat het zich ophoopt in mijn vagina. Wanneer ik met mijn vinger in mijn vagina ga en langs de wand strijk voel ik allemaal afscheiding zitten wat tevens ook altijd in mijn onderbroek komt. De afscheiding is erg dik en klonterig.
    Ik heb verder geen last van pijn, branderig gevoel etc. Ook heeft de afscheiding geen vieze geur.

    Ik ben al een aantal keer bij de huisarts geweest. De eerste keer raadde ze me aan om een canesten gyno capsule te gebruiken. Dit hielp niet. De tweede keer heb ik zelf een kweekje moeten doen. Hier kwam uit dat ik een overgroei aan bacteriën in mijn vagina heb. Ik heb hier een kuur voor gekregen maar deze hielp ook niet. Weer terug gegaan naar de huisarts. Ze heeft gekeken naar mijn vagina en baarmoedermond en deze zagen er gezond uit. Deze keer nam ze ook zelf twee kweekjes voor soa’s en en infecties. Hier kwam niks uit, alle uitslagen waren negatief.
    Ik ben ten einde raad en weet niet wat er nu aan de hand is. Ik wil er graag vanaf want heb er erg last van en ik durf nu ook gewn seksuele relatie met iemand aan te gaan hierdoor.
    Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Dit is hoe de afscheiding eruit ziet.

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Vraag een verwijzing voor de gynaecoloog voor verder onderzoek

    Reageer
    #4

    Hi Bloem,

    Ik loop al een aantal weken met het zelfde probleem. Ik was benieuwd of jij al een oplossing hebt gevonden op dit probleem? Ik ben net als jij ten einde raad.

    ik hoor het graag!

    groet,

    Vlinder

    Reageer
    #5

    Hoi!

    Wat bizar, ik heb dit vandaag ook ontdekt dat ik het heb. Het heeft gelukkig geen rare geur, het ruikt en proeft licht ijzerig.

    Ik hoop dat iemand hier antwoord op heb. Wat is het en wat zou ik anders moeten doen?

    Bedankt alvast!

    Reageer
    #6

    Ik heb dat ook al jaren en het komt steeds weer terug....vaak gaat het wel gepaard met een irritatie gevoel. Na een aantal dagen gynomyconazol gebruiken gaat het weer weg. Ooit is het door de huisarts op candida gegooid. De destijds voorgeschreven eenmalige capsule daartegen hielp niet, maar sinds het gebruik de gynomiconazol verdwijnd het wel weer. Het is alleen niet de bedoeling dat het op herhalingsrecept wordt voorgeschreven, maar toch is dat tot nu toe het enige wat werkt. Dus per jaar gebruik ik wel een paar tubes.

    Ik ben benieuwd of jij al meer weet als je het hebt laten onderzoeken?

     

    Reageer
    #7

    Heee, ik heb dit ook! Heeft iemand al meer infomatie?

    Reageer
    #8

    @QeenBee, weet niet of je de pil  gebruikt. Die werkt verstorend op je eigen hormoonhuishouding en verstoort je vaginale milieu. Anders zou een natuurgenezer naar het hele plaatje kunnen kijken, zoals darmflora, voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen enz.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik slik de pil (mycrogynon 30). Is het raadzaam hiermee te stoppen?

    Reageer
    #10

    Ik heb hier ook last van! ik heb opgemerkt zolang ik geen/weinig suiker eet gaat het weg.

    Als ik veel suiker op een dag eet is het de volgende dag weer terug. misschien iets om op te letten?

    Reageer
    #11

    Hoi, ik heb hetzelfde probleem.

    Ik heb al eerder begin dit jaar een vaginale schimmel gehad. Ik kreeg toen een capsule waarna het wel verdween.

    Ik slik ook mycrogynon 30 en heb het idee dat dit de oorzaak is van de afwijkende afscheiding. Ik vraag me af of het helpt om te stoppen met het slikken van de pil en over te stappen naar een spiraal.

    Heeft iemand al een werkende oplossing?

    Reageer
    #12

    hey! Ik heb bijna hetzelfde. Het is bij mij meer rood/roze achtig zoals op de foto te zien is.. ik heb dit direct na mijn ongesteldheid voor het eerst gezien (2 dagen terug). Gisteren was het vooral plakkerig maar nu is het meer dik en glad. Ik vermoed een schimmelinfectie, maar het kan ook een combinatie zijn van tampon/ongesteldheid en stress.. seksueel gezien ben ik niet actief.

    Bijlagen:
    Reageer
    #13

    Ik heb hier ook alweer een tijdje last van. Ongeveer 3 jaar geleden ben ik hier voor naar de dokter geweest. Omdat ik dacht dat het misschien een soa kon zijn, maar dat was het niet. Het was een vaginale schimmel dat verholpen kon worden met een flinke dosis antibiotica. Ik werd zieker van de antibiotica dan dat het echt hielp. Ik was ongeveer een jaartje "klachten" vrij en toen kwam het weet. Ik zou het zelf nu niet meer weten wat ik nu moet doen. Vooral dat ik niet weer zo ziek wil worden als het toch niet helpt

    Ps. Ik heb soms jeuk, maar het ruikt als gewone afscheiding. Dus geen vreemde luchtjes

     

    Reageer
    #14

    Ik heb dit ook. Al ruim een jaar last van. Allerlei onderzoeken gedaan maar daar komt niets uit of het is negatief. Tot nu toe heb ik 2 keer een antibiotica kuur gekregen.Deze moest ik 3 achtereenvolgende dagen slikken met een tussenpoos van een maand en dit gedurende twee maanden herhalen. Tijdens de kuur zelf zie ik geen klachten, maar beide keren kwam de afscheiding een maand na de 3e reeks pillen weer terug. Ik heb een mirena spiraal en dacht dat het misschien daar nog mee te maken kan hebben? Verder ben ik momenteel niet seksueel actief, dus dat kan (mijn inzien) geen trigger zijn voor de terugkomende klachten. Daarbij zorg ik er ook voor dat ik zo min mogelijk inlegkruisjes gebruik en was ik mijn schaamstreek alleen met water...

    Reageer
    #15

    Ik heb hier ook al jaren last van, ben nu in een behandeling bij Professor Gilbert Donders (België) Maar die man is een wonderdokter, hij is gespecialiseerd in vaginale infecties. De pil heeft er zeker mee te maken en al helemaal als je antibiotica neemt, hij neemt dit heel serieus en helpt je onmiddellijk verder… hij bestudeerd je persoonlijke vaginale flora…

    Was letterlijk ten einde raad, dan was het even weg dan weer terug.

    Ik raad jullie hem zeker aan!

    Reageer
Reageer op: Ophoping geel/groene dikke afscheiding


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief