Hygiene vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi,

    Ik ben in de afgelopen jaren best vaak veranderd van anticonceptie. Vanaf het moment dat ik met anticonceptie begon tot nu ruikt mijn vagina niet zo fris. Dat viel pas op toen ik begon met anticonceptie omdat ik toen ook een relatie kreeg. Van daarvoor weet ik het dus niet. Nog steeds ruikt het niet fris en ik weet dus niet zo goed wat ik daaraan kan doen. Mijn huisarts zegt altijd dat ik enkel met water moet schoonmaken. Dat doe ik ook, ik heb nooit wat anders gebruikt, maar het wordt er dus qua geur niet frisser van. Is er iets dat ik kan gebruiken waardoor het minder opvallend ruikt? Het is tijdens de seks wel echt storend en het maakt mij onzeker.

    Reageer
    #2

    Kan iemand mij helpen en bovenstaande vraag beantwoorden?

    Reageer
    #3

    Welke anticonceptie gebruik je?

    Reageer
    #4

    Ik gebruik momenteel de minipil cerazette. Hiervoor een andere minipil, daarvoor mirenaspiraal en ik denk dat het sinds het spriaal opvalt.

    Reageer
    #5

    Het kan door de hormonen van de anticonceptie zijn. Is er al eens een uitstrijkje gemaakt om een bacteriële infectie uit te sluiten?

    Reageer
    #6

    Er is nog geen uitstrijkje gemaakt nee,raad u dit aan? Kan dit gewoon bij de huisarts?

    Reageer
    #7

    Ik zou dat wel vragen en ja, dat kan gewoon bij de huisarts

    Reageer
Reageer op: Hygiene vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief