Vraag voor mijn vriendin

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo.

    Mijn vriendin en ik hebben seks met condoom. Nu had ze vlak voor haar stopweek iets wat leek op een schimmelinfectie. Het deed een beetje pijn bij plassen en rond haar vagina was geirriteerd en rood plus witte afscheiding. Na haar stopweek was het beter, geen pijn meer. Nu hebben we weer 1x seks gehad, en ze merkte dat ze daarna weer een beetje pijn met plassen kreeg. Ik heb het gecheckt en het ziet er echt uit alsof rond de ingang van haar vagina schaafwondjes zitten. De seks is nu ongeveer 5 dagen geleden en ze merkt dat ze het nog steeds een beetje pijn doet met plassen, en de schaafwondjes er zitten.

    Is dit een vorm van irritatie dat rust nodig heeft, of passen die schaafplekjes ook bij een schimmelinfectie?

    Groet,

    Een bezorgde vriend.

    Reageer
    #2

    Het kan een infectie zijn. Beter even naar de huisarts

    Reageer
    #3

    U bedoelt dan een schimmelinfectie? Ze wilt zelf graag gaan beginnen met antischimmelcreme, aangezien ze dit wel vergelijkbaar vindt voelen als een schimmelinfectie zoals ze eerder heeft gehad. Kan dat ook of is een bezoek aan de huisarts direct nodig?

    Reageer
    #4

    Ze heeft overigens ook weer witte afscheiding zoals ze ook altijd met een schimmelinfectie had, zei ze net

    Reageer
    #5

    Geen idee of u daar aan dacht met de ‘infectie’, maar we zijn beiden getest aan het begin van onze relatie op soa’s. Alles negatief. Dus het lijkt me niet dat dit het veroorzaakt.

    Reageer
    #6

    Een infectie is niet perse een soa hoor. Ze kan met een antischimmel crème starten

    Reageer
    #7

    Oh sorry! Ik weet ook niet of u daar naar suggereerde inderdaad. Ik maak me gewoon snel zorgen, en helemaal om mijn vriendin.. Dus u vindt de klachten ook bij een schimmelinfectie passen? Ze wilt in ieder geval maandag even bellen en ze dacht dat ze misschien nog een crème had liggen, dus dan kan ze alvast beginnen.

    Reageer
    #8

    Het kan een schimmelinfectie zijn

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Oké. Ze zegt zelf ook dat het voelt als een schimmelinfectie, zoals ze wel vaker heeft gehad. De kloofjes/scheurtjes komen volgens haar door het seks hebben terwijl haar slijmvlies dus al geïrriteerd  was door de schimmelinfectie. Daarnaast heeft ze ook die witte afscheiding, dus wel typerend.
    Het kan dus geen kwaad om alvast te beginnen met de crème om vervolgens maandag voor de zekerheid even te bellen?

    Reageer
    #10

    Dat kan ze doen

    Reageer
    #11

    Een rare vraag misschien, maar denkt u dat ik me zorgen moet maken? Ze zegt zelf van niet maar zoals ik al zei, doe ik dat nogal snel..

    Reageer
    #12

    Daar kan ik je zo helaas ook geen antwoord op geven. Voor een schimmelinfectie hoef je je geen zorgen te maken

    Reageer
    #13

    Oke.. Dus het zou wel iets ernstigs kunnen zijn als u zo dr klachten hoort?

    Reageer
    #14

    Ik denk niet dat het iets ernstigs is

    Reageer
Reageer op: Vraag voor mijn vriendin


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief