3 maanden niet ongesteld

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik ben Fleur, 18 jaar oud en ik ben nog niet seksueel actief. Ik ben 3 jaar geleden gestart met de anticonceptiepil onder het nom dat ik dan zelf mijn menstruatie kon regelen. Omdat dit mij moodswings gaf ben ik ongeveer 9 maanden geleden gestopt. Sindsdien ben ik hele kleine beetjes (oud bloed) ongesteld. Na 5 x erg onregelmatig een menstruatie gehad te hebben is dit gestopt en ben ik sinds 3 maanden helemaal niet meer ongesteld. Ik heb wel afscheiding zoals normaal en ik heb ook een aantal keek een beetje buikpijn gehad, dit houd dan 1 a 2 u aan.
    Als ik voel in mijn vagina ingang is er in het midden een soort van buis die niet vastzit aan de ingang. Gewoon zoals een tampon alleen is het geen tampon maar weefsel. Is dit normaal?
    Weet iemand wat dit is?

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het dan toch goed is, om met de klachten naar de huisarts te gaan. Die kan dan wat onderzoek doen

    Reageer
    #3

    Pil ontregelt je eigen hormoonhuishouding, bevordert een toestand van oestrogeendominantie en zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen. Een natuurgenezer die ook kijkt heeft op de hormonenboel zou je kunnen adviseren.

    Reageer
Reageer op: 3 maanden niet ongesteld


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief