Vaginale jeuk

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb sinds een paar dagen vaginale jeuk.... het is niet alleen in vagina maar ook beetje bij clitoris maar vooral aan het begin van de vagina...

    mijn moeder zegt dat het geen schimmelinfectie kan zijn, omdat je dan ook pijn moet hebben. Ik heb wel wat meer wittere afscheiding, het stinkt niet. Ik was mijn intieme delen alleen met water, dus niet met zeep.
    heb in september een antibiotica kuur gehad voor oorontsteking en daarna twee keer griep. Ik heb wel wat witte vlokjes in mijn vagina.

     

    wat is het??? Ik durf niet zo goed naar de dokter te gaan

    Reageer
    #2

    Dat zal toch een schimmelinfectie zijn.

    Reageer
    #3

    Antibiotica verstoren je darmflora, zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen en bevorderen de groei van candida. Beter dus om je lichaam te helpen herstellen hiervan. Twee keer griep lijkt me ook te maken hebben met een verminderde weerstand. Ook dus zorgen voor volwaardige voeding. Weinig zuivel.

    Reageer
    #4

    Maar kan dat dan? Dat je puur alleen vaginale jeuk hebt? En niet zo als mijn moeder zegt ook branderigerheid moet hebben?

    Reageer
    #5

    dat zou zeker kunnen

    Reageer
Reageer op: Vaginale jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief