Endometriose?

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi, kunnen klachten als pijn bij vrijen en stoelgang problemen te maken hebben met endometriose terwijl je de pil doorslikt en dus niet ongesteld Word? Ook tijdens een stopweek wordt de pijn niet erger. Zijn klachten van endometriose altijd gelinkt aan menstruatie?

    Reageer
    #2

    Pilgebruik op zich kan al klachten geven dus zou daar eerst naar kijken en eens nagaan wat zo'n middel allemaal doet met je lichaam.

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de reactie. De pijn begon echter tijdens een periode dat ik gestopt was met de pil, juist vanwege de nadelige bijwerkingen ervan. Ik ben toen weer begonnen omdat ik dacht dat de pijn daardoor kwam, maar de pijn is nooit weggegaan.

    Kunnen mijn klachten dan alsnog bij endometriose passen? Ik heb al een afspraak bij de huisarts staan, maar ik dacht misschien herkent iemand het hier.

    Ik heb een steek in me buik op een vaste plek die door straalt naar mij rug en been. De pijn verdwijnt soms een week en komt dan terug. Door het doorslikken van de pil weet ik niet of het erger wordt bij menstruatie, maar nooit pijn gehad met menstrueren. De mdl arts denkt niet dat het door een darmaandoening komt, dus vandaar dat ik denk aan endometriose

    Reageer
Reageer op: Endometriose?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief