Online ZorgZus
 • #1

  Hallo
  De laatste tijd heb ik nogal veel vaginitis, vooral als ik wakker word, en gedurende hele dag is het daar toch vochtiger dan normaal. Dit is nu al wel even zo. Ben niet zwanger want heb een test gedaan, maar ik vraag me wel af vanwaar dit komen zou kunnen. Ik gebruik de pil maar had dit ervoor niet echt zo opvallend.

  Reageer
  #2

  "De laatste tijd heb ik nogal veel Vaginitis, vooral als ik wakker word, en gedurende hele dag is het daar toch vochtiger dan normaal. " Je hebt een uitstrijkje laten maken waarmee is vastgesteld dat je Vaginitis hebt?

  Reageer
  #3

  excuus ik ben te snel geweest, ik bedoel heb ik last van vaginale afscheiding als ik opsta en vochtig doorheen de dag, zou het misschien een teken van vaginitis kunnen zijn?

  Reageer
  #4

  Als je verder geen klachten hebt, dan is dat niet zo voor de hand liggend. Is het normale afscheiding of is ze anders dan normaal? Hoe oud ben je?

  Reageer
  #5

  Ik ben 19 jaar.  Bij het opstaan is het erg wit maar doorheen de dag doorzichtig. Heb ook wat last van mijn borsten dus neem aan dat het iets hormonaals zal zijn?

  Reageer
  #6

  Dat zou heel goed kunnen. Je zou naar de huisarts kunnen gaan met de klachten

  Reageer
  #7

  Wat denk je dan dat er aan de hand zou kunnen zijn? Of moet het niet direct op iets negatiefs uitkomen, maar is het gewoon een erg hormonale fase

  Reageer
  #8

  Daar hoeft niet per se iets negatiefs uit te komen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Denk je dat het dan ook vanzelf zou kunnen overgaan? Of is het erg als je hier te lang mee wacht? Ik vind de huisarts niet zo prettig, dus ik vermijd dat liever

  Reageer
  #10

  Dat is een vraag die ik zo helaas niet kan beantwoorden

  Reageer
  #11

  Het kan gewoon iets normaals zijn zoals hormonen inderdaad maar als het echt vervelend wordt zou ik toch naar de huisarts gaan. Hoewel je aangeeft ook wat laat van je borsten te hebben lijkt het mij aannemelijk iets hormonaals te zijn maar daar kan ik niks zekers over zeggen natuurlijk. Ik denk dat iedere vrouw weleens zoiets heeft of heeft meegemaakt. Maar misschien dat de huisarts je gerust kan stellen.

  Reageer
  #12

  Ok bedankt! Het valt me gewoon op dat het meer dan ervoor is, het is gedurende hele dag eigenlijk vochtig, is dit normaal?

  Reageer
Reageer op: Vochtig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief