Gele/groene afscheiding dokter kan niks vinden

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Sinds 2 jaar heb ik een spiraal. Gedurende deze tijd heb ik vaker last gehad van hele erge pijn in mijn buik. Nu heb ik sinds een paar maanden een gelige/groene afscheiding. Het rook ook onaangenaam. Naar de dokter gegaan en zij hebben mij getest op een soa. Hier kwam niks uit. Erna heb ik een antibiotica gekregen voor bacteriële vaginose. De geur is nu weg maar ik heb nogsteeds de afscheiding. Ik ben nu weer terug naar de dokter gegaan en de dokter weet niet goed wat het is. Zij hebben nu een laatste kweek afgenomen om te kijken naar een andere bacterie maar gaan er niet vanuit dat dit het is. De dokter heeft mij gezegd dat als er niks uit komt dat dit dan zo eenmaal hoort. Ik zit met veel onrust want ik heb dit nog nooit gehad en dit lijkt mij niet dat dit ‘hoort’. Verder heb ik af en toe bloed na de seks en voel ik me de afgelopen weken niet lekker, ben vaak misselijk en heb af en toe en kleine verhoging. Heeft iemand hier ervaring mee of tips wat ik kan doen? Het liefst ga ik naar een gyneacoloog maar de dokter geeft aan dat zij toch niet meer zullen vinden als dat zij kunnen vinden..
    Alvast bedankt !

    Reageer
    #2

    De dokter weet niet wat het is en je gebruikt een spiraal? Kan goed zijn om je te verdiepen in wat hormonale anticonceptie met je lichaam doet. Heb zelf een pessarium.

    Reageer
    #3

    Ik heb me al zeker verdiept in wat een spiraal kan doen maar ik heb dit nog nooit gehad en is plots gekomen.

    Reageer
Reageer op: Gele/groene afscheiding dokter kan niks vinden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief