Vagina stinkt

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb het onderwerp "stank" gelezen, ik heb dit ook maar wil er graag een aparte vraag van maken omdat ik niet weet of het anders wel gelezen wordt en ik het ook lullig vind om in iemand anders z'n "topic" een vraag te gaan stellen.

  Ik heb dus ook erge last van mijn erg stinkende vagina. Ik heb er al heel lang last van en ben ooit wel bij de huisarts geweest, die heeft kweekjes gedaan, medcijnen gehad maar hielpen niet. Nu nog steeds heb ik er last van. Ik ben er inmiddels achter dat het niet m'n vagina zelf is die stinkt, maar de "slijm"/afscheiding die eruit komt. Het is gewoon helder van kleur, niet plakkerig, heel waterig, maar het stinkt verschrikkelijk.

  Ik doe er van alles aan om het tegen te gaan maar niks helpt. Draag katoenen ondergoed, geen inlegkruisjes, tijdens m'n menstruatie de ene keer maandverband, andere keer tampons, heb geen sex etc etc. Het "loopt" als het ware gewoon uit m'n vagina maar stinkt enorm. M'n ondergoed is dan ook meteen kleddernat en dan moet ik als het ware m'n benen bij mekaar houden omdat ik anders mezelf ruik.

  Aangezien ik er eerder voor naar m'n huisarts gegaan ben en zo'n vaginaal onderzoek ook erg onprettig vind, vraag ik me af of iemand weet wat het kan zijn of iemand een oplossing weet. Ik durf ook gewoon geen sex meer te hebben omdat ik bang ben dat de ander het ook vind stinken. Wat ik ook apart vind, als ik ongesteld ben heb ik er helemaal geen last van.

  Wie weet een oplossing? Ik word er gek van.

  Reageer
  #2

  Toch maar naar de huisarts. geen enkele vrouw vind dit prettig maar je klachten zijn veel erger dan 15 minuten bij de huisarts. Voor de huisarts is dit dagelijkse kost en deze weet echt wel dat het niet prettig is.
  Zelfs als de medicatie wel heeft gewerkt kun je binnen een paar dagen weer zijn besmet. Ik ben bang dat het niet uit zichzelf weggaat. Als het een schimmelinfectie is kun je dit niet met gewone middeltjes bestrijden.
  ik had er vaak veel last van en ik maar wassen met zeef, spoelen alles geprobeerd het werkte niet. naar huisarts dan maar gevraagd hoe ik eraan kwam en beter nog hoe ik het kon voorkomen. Advies niet wassen met zeep, niet spoelen met water. Direct na seks plassen en evt spoelen met lactacyd oplossing of bioclin. De vagina hoort zuur te zijn. Dit houdt bacterien en schimmels buiten. Wordt deze minder zuur dan heb je kans dat je iets oploopt.
  Ik heb er nu zelde meer last van. Twee keer per jaar kan ik alsnog terug, helaas. Sommige zijn er meer vatbaar voor dan andere. Ben persoonlijk erg tevreden over Bioclin. Gewoon bij de drogist te verkrijgen. Nogmaals niet om te verhelpen maar om te voorkomen.
  Veel succes.

  groetjes Bregje

  Reageer
  #3

  Meid, luister dat heb ik in het verleden ook gehad...weet je wat je moet kopen..??
  Lactacyd (weet niet precies hoe je het schrijft..maar het komt ook steeds op tv)..dan moet je de spoeling kopen van lactacyd en de douche tube... je moet dan een beetje (zoals aangegeven in de beschrijving) in de douche tube doen en dan lauw water erbij goed schudden en in je vagina naar binnen brengen..dan spuit je de vagina van binnen schoon.. als je dit een aantal keren doet....minstens 2 keer in de week en dan de spoeling op maken ..ben je er vanaf.. believe me!!

  Groetjes

  Reageer
  #5

  kijk op www. probifem.nl

  dit werkt echt heel erg goed

  Reageer
  #6
  Reageer
  #7
  Reageer
  #8

  Anti-biotica in combinatie met Orthiflor Fem van Orthica. Deze lacto-bacterien gedurende twee maanden hoogste dosering innemen icm vaginale spoeling met lacto-acid.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Heey,; ik weet niet of jij je vagina met zeep wast,?
  Doe het niet meer gewoon met water van zeep krijg je namelijk ook een stink vagina van.

  Reageer
  #10

  Strakke jeans, panty's, inlegkruisjes, zeep, strings. Allemaal eventuele boosdoeners.

  Reageer
  #11

  hay geloof mij dat juist door te schoon te zijn je hormonen van slag raken en de geur alleen maar toeneemt , dit heb ik van de huisarts ,en de meeste inwendige zeepspoelingen zijn al uit de handel gehaalt.

  Reageer
  #12

  De zuurgraad moet goed zijn, daarom helpt het ook yoghurt te eten en cranberry sap te drinken.

  Reageer
  #13

  Ik heb er volgensmy ook last van, ruijt ern vagina normaal nergens naar??dan heb ik er zelf ook last van, maar ik wil er niet mee naar de docter, en ik draag pantys strings enzo, wat is echt het beste? Zoiets al chillygel ofzoo?? Groetjes

  Reageer
  #14

  Ik had altijd veel last van vaginale schimmelinfecties. Toen heb ik bij de drogist een neuspompje voor babies gekocht. Daar spoel ik nu iedere dag mijn vagina mee. Alleen warm water erin, hurken en spoelen. Ik heb nergens meer last van, terwijl ik eerst minstens 6 keer per jaar een infectie had. Ook na de sex: goed uitplassen en "het mannengoud" zoveel mogelijk eruit persen en daarna spoelen met het pompje.

  Reageer
  #15

  Goeie tip!

  Reageer
Reageer op: Vagina stinkt
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief