Candida

Online ZorgZus
  • #1

    Ik denk dat ik een vaginale schimmelinfectie heb: Candida. Mijn "klachten" komen overeen met de symponen die ik op internet heb gelezen.
    Weet iemand wat je tegen deze infectie kan doen? Kun je bij etos/kruitvat ofzo niet een of andere zalf halen?
    En heeft iemand deze infectie ook eens gehad en wat waren jullie symptonen?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Stap eens langs je huisarts, desnoods een vrouwelijke als je je hier beter bij voelt
    zo weet je onmiddelijk wat er met je aan de hand is en word je voortgeholpen met de juiste zalf/medicijnen
    succes

    Reageer
    #3

    Je kunt gewoon voetschimmelcreme gebruiken. Die kreeg ik van de dokter voorgeschreven en het bleek ook gewoon te koop bij de apotheek. Als het niet over gaat, dan even naar de dokter. Soms is het nogal hardnekkig en werkt die creme niet voldoende en heb je een zwaarder middel nodig, zoals een vaginaal tablet.

    Reageer
    #4

    ff proberen

    Reageer
    #5

    hehe het werkt!!

    Als je inderdaad candida hebt zou ik gewoon naar de huisarts gaan. Krijg je een soort eitje mee wat je moet inbrengen. Daarna zou je producten van bioclin kunnen gebruiken of lactacyd. Ik heb er veel last van gehad. Mijn arts zei dat ik direct na seks moest spoelen met een lactacyd oplossing of bioclin oplossing. Sperma maakt dat je zuurgraad neutraal wordt waardoor je vatbaar wordt voor schimmelinfecties. Deze zuurgraad zorgt ervoor dat er geen ongewenste bacterien of schimmels kunnen binnendringen. Niet spoelen met alleen water dus. Vraag het zelf eens aan je huisarts daar is hij voor. Dit zal veel problemen helpen voorkomen. Succes.

    Bregje

    Reageer
Reageer op: Candida


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief