Pijnlijk schaambeen

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi allemaal,

    Afgelopen 2 jaar heb ik 3x te maken gehad met een pijnlijk schaambeen (zonder duidelijke oorzaak). De pijn is stekend/drukkend en het begint elke keer dat ik er 's ochtends mee wakker wordt. Naarmate de dag dan verstrijkt, trekt het wel weg, maar sommige zitposities geven toch wat steken. De pijn keert echter elke ochtend wel terug en naarmate de tijd verstrijkt blijft het ook langer aanwezig. Het is een zeer aanwezige pijn, waardoor ik mij soms ook behoorlijk beroerd voel. Plassen geeft geen verlichting. Op het schaambeen drukken versterkt de pijn niet, maar verlicht het ook niet.
    Pijnstillers helpen redelijk. Ik ben nog niet naar de huisarts geweest omdat ik de eerste keer in Italie zat, de tweede keer eigenlijk vrij kort duurde en ik nu er ook pas een paar dagen last van heb. Ik weet niet meer of het de vorige keren ook zo was, maar ik heb nu ook last van een branderige pijn aan de urinebuis. Plassen doet geen pijn, dus een blaasontsteking lijkt het mij niet. In totaal duurt deze pijn zo'n 2 weken en daarna is het ook weer over.

    Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    even ochtendurine meenemen en naar de huisarts, blaasontsteking moet je niet mee doorlopen en je kan het meteen over die pijn hebben!
    Sterkte Brenda

    Reageer
    #3

    Hoi brenda,

    Dank voor je snelle reactie. Ik denk echter zelf niet dat het echt blaasontsteking is. Plassen doet geen pijn en de branderige pijn aan de urinebuis (niet de blaas) komt en gaat. Gistermiddag had ik er bijvoorbeeld behoorlijk wat last van, vandaag niet of nauwelijks. Kan dit dan toch een blaasontsteking zijn?

    Alvast bedankt voor je reactie,
    Michelle

    Reageer
    #4

    ja, kan, laat het toch even testen! dan weet je het tenminste zeker!
    Brenda

    Reageer
    #5

    Dank je wel! Ik zal het eens laten testen!

    Weet ik het inderdaad maar zeker!

    Groeten,
    Michelle

    Reageer
    #6

    Ik heb precies hetzelfde ook pijn bij het schaambeen en een branderig gevoel. Ik ben benieuwd of het bij jou over is en of je een oorzaak gevonden hebt.

    Reageer
    #7

    Wat was bij jullie de oplossing hiervoor? Ben benieuwd hoe het afgelopen is

    Reageer
Reageer op: Pijnlijk schaambeen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief