Sterk ruikende vagina na het eten van vis.

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi!

    Ik heb een vraagje en ik hoop dat iemand mij hier kan helpen en/of het ook herkent.

    Na het eten van vis (gebakken, gestoomd, gefrituurd. Witte vis tot zalm ect...) dan duurt het slechts een paar uur en dan begint mijn vagina en urine sterk naar vis te ruiken. Dit houd vervolgens ook nog eens 5 dagen aan.

    Mijn moeder en zus hebben mij er wel eens op aangesproken. Dus ieder ander kan het ook ruiken! Dit tot genante en vervelende momenten voor mijzelf en de ander.

    Het is specifiek alleen na het eten van vis. Dus een bacterie of infectie lijk mij het niet. Want dan zou ik het ook voor het eten moeten hebben wat niet het geval is.

    Ik hoop dat iemand dit herkent en misschien voor mij de tip heeft om er van af te komen. (anders helaas nooit meer een heerlijk visje..)

    Groetjes!!

     

     

     

    Reageer
    #2

    Je zou een allergietest kunnen laten doen via de huisarts. Voor het overig is dan natuurlijk geen vis eten

    Reageer
    #3

    Er wordt in een forum lacherig overgeschreven, maar het is waar, ik hoef maar garnalen of een lekkerbekje te eten, en je vergaat van de lucht
    Ook asperger. Verder niets. Vis is het ergste,jaren niet gegeten nergens last van,en ja hoor,verleden maand een lekker bekje. Het duurd 5 dagen eer alles weer normaal is.
    Gisteren bij de uroloog geweest,zij had er nog nooit van gehoord, lijkt mij sterk.?
    Zij Vertelde een moeilijk woord,weet het niet meer, over een bacterie. Ik dacht laat maar.kwam er voor iets anders.
    Ben er niet verder op in gegaan.
    Dus je bent niet de enige. Het bestaat wel degelijk,misschien wil men er niet over praten......?.

    Reageer
    #4

    Kan misschien iets zijn dat de spijsvertering niet optimaal verloopt. Dan zou je advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied. Gefrituurde vis en andere gefrituurde hap is sowieso niet aan te bevelen.

    Reageer
    #5

    Nouw ik heb het aan veel vrouwem gevraagt,
    En blijk door( mijn onderzoek) veel dames last van te hebben na dat lekkerbek of kippeling is gegeten, we weten niet waarom maar het kom bij veeeeeel vrouwen voor ik doe het werk als kraamverzorgster dus ik heb aan hoooop vrouwen gevraagt ? mijn advies maak je je niet druk om accepteren gewoon ? reddenen weten we niet?‍♀️

    Reageer
    #6

    Klopt hoor het komt meer voor dan je denk of men zegt. Bij mij maar 1 a 2 dagen en het meest van kabeljauw. Voedingsmiddelen hebben nou eenmaal effect op ons lijf hoe we kunnen gaan ruiken. Neem bijvoorbeeld ook Citroën of knoflook. ?

    Reageer
    #7

    ik heb het zelfde probleem na het eten van vis

    Reageer
    #8

    Niet alleen bij vrouwen,ook ik als man ondervind dit. Niets ernstigs hoor,eventjes goed spoelen onder de douche,of...lekker samen een visje eten en dan 's avonds opwindend onder de lakens..beetje dierlijk ruiken kan eindigen in een heuse vrijpartij!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    idd ladys ik heb ook hetzelfde probleem. Als ik ook lekkerbek of kibbeling heb gegeten ruikt mijn vagina ook jammer genoeg naar vis. Maar na het douchen gaat het gelukkig over. Alleen is wel vervelend dat je niet iedere keer vis kan eten.

    Reageer
    #10
    • Ook ik heb hier last van helaas, ik at vandaag lekker gerookte makreelsaláde en 2 uur later bingo!
    • Ik dacht dat het aan mij lag en schaam me dood, heb t al jaren. zelfs als ik me schoonmaak voel ik me niet schoon. I love fish zou het elke dag wel kunnen eten als ik ditniet had.
    • Als jullie partners hebben weten die er ook van? Ik durf mijn vriend het niet te zeggen uit schaamte.
    Reageer
    #11

    Ik heb hier ook last van bij eten van vis houdt 5 dagen aan heel smerig

    Ik had veel stress van maar ik kan geen vis meer eten

    Reageer
    #12

    Ik heb ooit iets gezien hierover bij “genante lijven” geloof dat ze t ook t visluchtsyndroom ofzo noemden..dacht dat t te maken had met de vitamine B...we zijn dus niet alleen!!  En het is een bekend fenomeen

    Reageer
    #13

    Ook ik heb last van naar vis ruikende urine na het nuttigen van vis. Het is meestal dezelfde avond ook weer over.
    Nu heb ik de laatste tijd regelmatig (zelfgemaakte) brandnetelthee gedronken en het is mij opgevallen dat ik na het drinken van die thee geen stinkende urine heb na het eten van vis. Misschien is dit een oplossing?
    De thee is makkelijk te maken: Je knipt van brandnetelplantjes het topje met de bovenste 4 blaadjes af. Blaadjes goed afspoelen, klein knippen. Water koken en de geknipte brandneteltopjes / blaadjes in een glas en daar het kokende water opschenken. Ongeveer 10 min. laten staan. Blaadjes eruit, thee drinken.
    Succes!

    Reageer
    #14

    Ik heb hetzelfde probleem, alleen dan bij schimmelworst. De vagina, afscheiding en urine ruikt dan naar die worst. Douchen helpt niet, het komt van binnenuit..

    Reageer
    #15

    klopt — Bij mij na het eten van bijna elk soort vis, vreselijk, ik heb na een jaar maar weer een geprobeerd te eten, ja hoor, de kibbeling was heerlijk,de lucht vreselijk.Uroloog zegt nooit van gehoord, ja ja ?  Gek dat men mij niet wijzer maakt. Dan maar geen vis eten.

    Reageer
Reageer op: Sterk ruikende vagina na het eten van vis.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief