Wondjes opening vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,
    Sinds drie maanden heb ik een vriend met wie ik zeer regelmatig seks heb (in tegenstelling tot voor die tijd). Hij is groot geschapen en sinds een week of twee merk ik dat de opening van mijn vagina 'veranderd' is van vorm. Aan de zijkant, vlak naast de plasbuis, zijn een soort wondjes ontstaan, die er ergens een beetje uitzien als kleine, ronde bloemblaadjes. Ze zijn iets stugger dan de onaangetaste huid, maar hebben dezelfde kleur. Ik vraag me af of dit puur komt door wrijving, en of het een goede optie is hier bepanthen voor te gebruiken?

    Reageer
    #2

    het is moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. De beste optie zou zijn als je eerst eens naar de huisdarts gaat zodat er kan worden vastgesteld wat er aan de hand is. Pas dan kun je kijken wat er kunt gebruiken.

    Reageer
    #3

    Hi,

    Ik heb afgelopen vrijdag seks gehad met mijn partner. Echter merkte ik de volgende dag dat mijn plasbuis een beetje rood kleurde, ik vermoed dat dit komt door de wrijving. Verder heb ik geen pijn tijdens het lopen, plassen etc. Als ik niet had gekeken zou ik niet eens weten dat dit er zat. Ik twijfel enorm of ik hier mee naar de dokter moet gaan, want het lijkt enorm te genezen en daarnaast ben ik momenteel ook nog eens aan het menstrueren dus ik vind het niet zo prettig. Ik heb foto’s toegevoegd van hoe het er vrijdag uitzag en hoe het er nu uitziet. Zou iemand mij advies hierover geven? Aangezien het dagelijks minder rood en geirriteerd wordt twijfel ik dus echt of ik naar de dokter moet of of foto’s laten zien al voldoende is... alvast bedankt voor het advies! Zouden de foto’s na het bekijken verwijders kunnen worden? Ook hiervoor dank!

    Reageer
    #4

    Het lijkt toch op een irritatie. Je zou wat zinkzalf kunnen gebruiken

    Reageer
Reageer op: Wondjes opening vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief