wondjes na gebruik vibrator

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal..

    Ik heb zojuist een nieuwe vibrator uitgeprobeerd. Het is een hitachi look-a-like en dus niet voor inwendig gebruik. Wat ik dus ook niet heb gedaan..

    Ik heb de massagekop op mijn clitoris gezet, maar het was totaal niet prettig. Het deed zeer en het leek alsof ik stroomschokjes kreeg. Waarna ik het apparaat gelijk uit heb gezet. Ik heb de kabel helemaal gecontroleerd en daar lijkt niet geks mee te zijn. Later begon ik steeds meer pijn te krijgen down under. Door middel van een foto ben ik er achter gekomen dat ik allemaal kleine wondjes heb.

    Weet iemand hoe dit kan?

    Please help!

    Reageer
    #2

    Ik denk dat de wrijving toch te hard is geweest. Je had wellicht beter wat glijmiddel kunnen gebruiken.
    Gebruik voor de wondjes wat zinkzalf.

    Reageer
    #3

    Ik heb zo net voor het eerst een fibrator gebruikt, en ik merkte zodra ik de fibrator naar binnen heb gebracht.  Kreeg ik heftige kramp in mijn buik, en het leek wel of ik de fibrator heel moeilijk uit heb gekregen als of het vast bleef zitten heel gek verhaal maar weet u hoe dit kan?

    Reageer
    #4

    Ja, je was te gespannen en de spieren verkrampten

    Reageer
Reageer op: wondjes na gebruik vibrator


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief