pijn inademen linker borst

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik ga gewoon vanaf het begin beginnen om een zo duidelijk mogelijk omschrijving te geven van mijn probleem/irritatie. Ik ben een 17 jarige jongen, ik rook 2 jaar ongeveer nu en ben 1.86 lang en weeg 88 kilo. Vorige zomer nadat ik thuis kwam van vakantie begon het eigenlijk zo'n beetje denk ik. Ik weet niet hoe ik dit gevoel moet omschrijven, pijn is het namelijk niet. Het voelt meer als een soort spierpijn. Dat gevoel voelde ik midden in mijn borst en dan meer aan de linker kant, daar ongeveer waar je hart zit.

    Gek genoeg als ik met mijn vrienden ''chill'' of een feest heb, voel ik het nooit, maar als ik achter mijn pc zit voel ik het weer wel. Ik voel het alleen bij bepaalde houdingen ben ik achter gekomen.
    1) Als ik diep inadem met mijn schouders voorovergebogen
    2) Als ik mijn linker arm achter op mijn rug leg en dan in adem
    3) Als ik in bed van mijn linker zijde naar mijn rechter zijde omdraai of andersom

    En zo zijn er nog een paar bewegingen.

    Ik ben tijdje geleden naar de dokter geweest want ik maakte me hier best wel druk over en hij zei dat het een kneuzing was van het gedeelte dat je ribben met je borstbeen verbind. Dit kon lang duren (4 maanden), maar die zijn al lang verstreken en het is nog niet voorbij, misschien nog wel erger geworden maar ik denk dat dat komt doordat ik hele tijd nieuwe houdingen aan het zoeken ben waarbij ik het voel of dat ik de houdingen blijf doen om te kijken of het al weg is.

    Ook ben ik nu al een tijdje verkouden en dat gaat ook niet over.

    Aangezien mijn vader dit jaar is geconstateerd ben ik extra bang voor de symptomen van longkanker. Zou ik longkanker hebben? of wat zou het kunnen zijn?

    Heel erg bedankt alvast.

    Reageer
    #2

    Ik ervaar hetzelfde. Nog wat wijzer geworden.

    Reageer
Reageer op: pijn inademen linker borst


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief