clitoriskapje

 • #1

  Mijn clitoriskapje zit eigenlijk altijd over de clitoris. Is dat eigenlijk erg? Gelukkig heb ik in down under nooit irritaties, maar wil dat in de toekomst ook niet. Ik ben 20.

  Reactie
  #2

  Dat is normaal

  Reactie
  #3

  Volgens mij heeft de ene vagina dat wel en de andere weer niet. Ik denk dat het heel normaal is, zolang je clitoris nog goed gestimuleerd kan worden is er denk ik niks aan de hand, aangezien je ook geen irrtaties hebt zou ik zeggen no worries.

  Reactie
  #4

  Fijn om te horen, ik wist dat niet.

  Reactie
  #5

  zolang het niet jeukt of irriteert...

  Reactie
  #6

  ik heb ook is vraagje over zo dat clitoriskapje ,hebben  alle meisjes en vrouwen dat zo een clitoriskapje ?Ik ben bijna 17j en heb dat niet vind ik zo een clitoriskapje,mijn vagina is zo een gewoon spleetje en mijn clitorisje zit gewoon zo tussen mijn binnenste schaamlippen zie ik als ik die zo beetje spreid.Ik heb nog een jaar jongere zus en die heeft dat wel zo een kapje en grote vel zo waar hun clitoris onder zit en mijn Ma heeft dat ook heb ik al vaker gezien als ze hun vagina en clitoris wassen dat ze dan dat kapje en velletje zo helemaal wegtrekken dan, Ook hebben die een grotere clitoris wel heb ik al wel is gezien ook. Heeft dat nu iets te maken hoe groot je clitoris is zo omdat ik dat niet heb zo een clitoriskapje bij mijn vagina?

  Reactie
  #7

  Hi anoniempje, ik ben een vrouw van middelbare leeftijd (42) met een grote clitoris. Hij zit ook onder een velletje (clitorishoedje) dat ik iedere dag bij het douchen omhoog trek om mn clitoris te wassen. Volgens heeft het te maken met de grootte van de clitoris of er wel of geen velletje overheen zit.

  Reactie
  #8

  Heb dat ook hoor

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: clitoriskapje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief