Bloeden na sex

 • #1

  Hallo,

  Ik ben een vrouw van 45. Ik loop al een enkele dag met een zeurende pijn in onderbuik en -rug. Niet extreem, niet constant. Nu heb ik wel vaker dat wanneer ik met mijn man vrij en ik moet binnen een dag of 2 ongesteld worden, dat het de volgende ochtend er al is. Net of het aangewakkerd wordt.

  Maar goed. Vanmorgen na het vrijen voelde het een beetje pijnlijk (niets raars of ruw gedaan). Daarna gedoucht en ik kon niet eens met de douchekop lang mn clitoris gaan. Deed echt zeer. De rest ging wel.

  Toen ik naar de wc ging bloedde ik. Niet heel veel, wel helder rood.

  Vanmiddag was het nog maar heel iets en meer roze dan rood.

  Maar zojuist helderrood en wat rood slijm. Begint bijna op menstruatie te lijken. Mn onderbuik zeurt wat.

  Ik zou donderdag pas ongesteld moeten worden. Da's toch langer dan een dag of 2. Wel 2 best pittige weken met stress achter de rug.

  Wat moet/kan ik hiermee?

  Ik heb een paar maand geleden de landelijke oproep gehad voor uitstrijkje ivm hpv/baarmoederhals.

  Aangezien we een relatief nieuwe huisarts hebben, zag ik dat niet zitten en heb de test thuis gekregen. (Fijn dat dat sinds kort kan!) Dan wordt er alleen op HPV getest. Is dat niet goed, zou ik alsnog naar de huisarts moeten. Maar juli of aug kreeg ik de brief dat alles goed was.

  Je leest zaken over baarmoederhals kanker. Daar ben ik niet bang voor, aangezien onlangs nog een uitstrijkje is gemaakt.

  Maar toch...iemand een idee?

  Reactie
  #2

  Vandaag nog steeds vloed. Het lijkt helderder dan anders. Niet alleen waterig bloed. Ook slijmerig bloed. Net als bij menstruatie, maar toch lijkt t anders. Misschien let ik er nu ook meer op 😉

  Nog steeds met vlagen gezeur in onderbuik en -rug. Manlief zegt, even aankijken. Normaliter ben ik maar een enkele dag ongesteld, dus zou morgen of uiterlijk woensdag toch over moeten zijn dan.

  Wat zou er anders zo kunnen bloeden?

  Reactie
  #3

  het kan toch een infectie zijn. Ik zou wel met de klachten naar de huisarts gaan

  Reactie
  #4

  Ik zou zo niets anders weten...

  Reactie
  #5

  Ik weet niet of je hormonale anticonceptie gebruikt: die kan klachten geven. Ook na het stoppen blijven je hormonen ontregeld. Sowieso hebben veel vrouwen te maken met oestrogeendominantie en insulineresistentie, wat voor tal van klachten kan zorgen. Een korte menstruatie kan ook wijzen op hormonale ontregelingen. Naast doktersbezoek zou je nog advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied; iemand die ook verstand heeft van de hormonen. En verdiep je eens in oestrogeendominantie en insulineresistentie. Heeft te maken met onze westerse manier van eten en leven maar is om te keren.

  Reactie
  #6

  Ik kijk.hwt even een enkele dag aan.

  Vind het nu niet zo'n fijn idee om maar de huisarts te gaan.

  Nee, ik.gebruik geen enkele vorm van anti conceptie. Ben al 25 jaar met mn man. Hij is gesterrileerd..

   

  Reactie
  #7

  Ben toch "gewoon" vroeger ongesteld geworden. Dus waarschijnlijk dus geen infectie, lijkt me. Het was dinsdagavond zo goed als over.

  Wilde ik toch even laten weten 🙂

  Reactie
Reageer op: Bloeden na sex
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief