Gepest door schaamhaar

 • #1

  Hallo,

  Een tijdje terug ben ik op kamp geweest en we deden stiekem een spel waarbij de verliezer telkens iets van zichzelf moest laten zien.
  Toen ik 2x verloor moest ik net als andere meiden eerst mn borsten en toen mn poes laten zien, maar sindsdien word ik erg gepest want ik had als enige een ongeschoren bos schaamhaar staan. Ik word nu harig monster enzo op school genoemd.
  Van de hele groep is er wel 1 jongen die me een app stuurde dat hij het lekker en mooi vond.   Dat is een leuke jongen maar hij durft geen verkering met me te nemen omdat ik erg gepest word.....terwijl hij wel wilt.

  Wat moet ik doen met het gepest en wat met die ene jongen?
  Ik zit er erg mee.

  Reactie
  #2

  Gewoon negeren, dan houden ze er wel vanzelf over op. Schaamhaar is iets heel natuurlijk en je bent absoluut niet verplicht om het te scheren. Mensen die je daarom pesten zijn ronduit kinderachtig en idioot.

  Wat die jongen betreft: laat hem merken dat je je niet laat kraken door dat pestgedrag en vraag hem gewoon mee op date. Ga gewoon lekker samen naar de film of zo, zonder anderen erbij. Als jullie allebei willen dan komt het vast wel in orde.

  Succes!

  Reactie
Reageer op: Gepest door schaamhaar
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief