Jeuk & misschien zwelling

 • #1

  Hoi ik ben een meisje van 15,5 jaar en ik heb laatste tijd last van een beetje jeuk in mijn vagina. Het gaat voor een lange tijd weg en komt dan weer terug. Nu merk ik dat er op mijn schaamlip een zwelling zit ik weet niet wat het precies is en weet ik ook niet of het daadwerkelijk een zwelling is het voel wel raar aan  Het doet geen pijn of iets dergelijks maar ik voel het wel. Ik draag al heel lang geen string/onderbroek meer zou het bijv. Kunnen komen door de katoen van een broek?

  Reactie
  #2

  Hallo?

  Reactie
  #3

  Misschien gewoon geirriteerd door de broek maar moeilijk om er ongezien wat over te zeggen. Wellicht is het door de irritatie gewoon wat opgezet

  Reactie
  #4

  Er is natuurlijk wel een reden waarom mensen ondergoed dragen...

  Reactie
  #5

  Beter even naar je huisarts. Ondergoed dragen is juist beter. Beter katoen of andere natuurlijke materialen. Zonder ondergoed of met een string komen poepbacteriën in direct contact met je kleding. Eigenlijk zou je dan je broek elke dag moeten verschonen. Beter trouwens geen strakke broek. En 's nachts zorgen voor ontluchting. Zelf draag ik een pyjamabroek zonder slip, die ik om de dag verschoon.

  Reactie
Reageer op: Jeuk & misschien zwelling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief