Eileiderontsteking??

Online ZorgZus
  • #1

    beste allemaal,

    sinds vorige week heb ik last van een kranpende pijn in mijn onderbuik en bekken (zoals je het hebt als je menstruatie komt) maar ik heb er ook enorm veel waterige afscheiding bij. Ik ben heel erg bang dat ik een infectie heb waardoor ik bijv . Later ontvruchtbaar ben. Ik heb nog nooit geslachtsgemeenschap gehad en houd me daar ook niet zo mee bezig. Ik heb morgen een urine check bij de dokter omdat ze de komende dagen helemaal vol zitten dus een afspraak met de dokter zit er niet in. Wat kan ik het beste doen? Ik ben heel erg bang dat dit een teken is van een eileider ontsteking en dat ik ontvruchtbaar wordt. Wat zou dit kunnen zijn?

    Ik hoop op een reactie en een fijne avond allemaal.

    Reageer
    #2

    U moet naar uw arts gaan

    Reageer
    #3

    Even het urineonderzoek afwachten, maar toch alvast een afspraak bij de dokter maken. En laat je niet afschepen. Je moet op korte een afspraak kunnen maken

    Reageer
    #4

    Beste alle,

    3 dagen geleden werd ik snachts ineens erg misselijk. De volgende dag kreeg ik buikpijn en krampen die je hebt bij een darmvirus. Diezelfde avond kreeg ik koorts en enorme buikpijn. Nu de 3e dag echt enorme buikpijn. Nu ook steken van onder, pijn in mijn onder rug maar ook mn hele buik doet zeer. Ben naar de spoedpost geweest afgelopen nacht daar hebben ze me bloed gecheckt op ontstekingen, die horen onder de 10 te zijn maar waren 30, urine gecheckt geen duidelijke blaasontsteking maar wel bloed en ontstekingscellen gebonden, deze is op kweek gezet.en nog geen uitslag. Vandaag weer bloed geprikt en waarde gedaald naar 19 ipv 30. In urine weer bloed en ook eiwitten. HA wilt de kweek afwachten en verder onderzoek niet gedaan. Me darmen doen ook erg veel pijn, buik is opgezet,.krampen in hele buik en rommelende darmen. Kan dit een eileiderontstekimg zijn ??

    Reageer
    #5

    Daar kan niemand je zo antwoord op geven

    Reageer
    #6

    Hoi Joy,

    Hoe is het nu met je?
    Ik heb zelf een PID gehad vorig jaar augustus en heb nog klachten helaas (wat niet voor iedereen geldt natuurlijk!). Maar bij mij speelde het niet accuut op. Ik liep al langer met een sluimerende ontsteking vermoedelijk. Een eileiderontsteking kan ook accuut opspelen met hoge koorts en een verhoogde crp, maar dat hoeft niet.

    Reageer
Reageer op: Eileiderontsteking??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief