Ontsteking van de baarmoederhals

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb zo juist van mijn gynaecoloog te horen gekregen dat mijn baarmoederhals ontstoken is. Volgens hem moet ik mijn spiraal best weg laten nemen nu en antibiotica nemen. Heeft iemand dit ook al voor gehad? Want ik vind dit wel al een grote stap om mijn spiraal te verwijderen voor een ontsteking. En wat is jouw mening hierover?

    Reageer
    #2

    Het spiraal kan de bron zijn van de infectie. Dus lijkt mij logisch dat je een eventuele bron verwijderd.

    Antibiotica is meestal een kuur van een week, hooguit twee. Zou dus eieren voor je geld kiezen en gewoon doen wat de specialist zegt. Hij is tenslotte niet voor niets opgeleid.

    Reageer
    #3

    Een hormoonspiraal werkt verhogend op het cortisol en ontregelt je eigen hormoonstelsel. Ook zorgt hormonale anticonceptie voor verliezen aan vitaminen en mineralen, waaronder zink. Een koperspiraal werkt verhogend op het koperniveau in je lichaam en verlagend op het zinkniveau.

    Denk bij gebruik van antibiotica aan het herstellen van je darmflora en voor extra voedingsstoffen. Elk medicijn zorgt voor verlies aan vitaminen, mineralen en andere stoffen. Verder kan een pessarium misschien een overweging zijn.

    Reageer
Reageer op: Ontsteking van de baarmoederhals


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief