maagdenvlies

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds kort heb ik een seksuele relatie met een vrouw van 72 jaar (ik ben zelf 62).

    Haar vagina is erg strak, ik kan met 2 vingers net de eerste kootjes in haar krijgen. Ik denk dat haar maagdenvlies nooit echt is gescheurd.

    Mijn penis (die wel wat dikker is als 2 vingerkootjes :-)) ga ik dus niet in haar krijgen.

    Is het mogelijk om bv. met een vibrator haar vagina op te rekken zodat ze wat ruimer wordt?

    Reageer
    #2

    Daar kan ik zo helaas ook geen antwoord op even. Ze zou het kunnen proberen

    Reageer
    #3

    De ene vagina is wat nauwer dan de andere. Denk dat het maagdenvlies allang verdwenen is bij zo'n oudere vrouw. Een penis is toch wel wat flexibeler dan vingers. Daarbij vind ik het ook vervelend als een kerel twee vingers tegelijk erin probeert te douwen. Ik zou rustig aan doen en glijmiddel gebruiken. Het ene of het andere standje kan nog uitmaken.

    Veel kerels willen hem er met een flinke stoot indouwen, waarna het feest kan beginnen. Voor een vrouw is het veel fijner als hij met beleid naar binnen gaat. Het langzaam binnendringen is juist een intense ervaring, die er ook bij hoor. Als je bij iemand op  bezoek komt storm je ook niet meteen naar de woonkamer, maar begroet je elkaar eerst even bij de voordeur. En vraag vooral aan haarzelf wat ze fijn vindt.

    Reageer
    #4

    Hallo Catootje,

    Bedankt voor je goede adviezen.

     

    Reageer
Reageer op: maagdenvlies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief