Heldere gelatine klonters

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen!

    Nu ik heb een probleem, sorry alvast voor de details.
    Bij een stress periode komen mijn maandstonden niet door, soms wel eens wat bloed maar niet veel en maar 1 keer. Ik heb al een zwangerschap test gedaan negatief.
    Ik heb ook heldere klonters een beetje gelatine structuur ook heel plakkerig.

    Kan iemand mij helpen???

    Reageer
    #2

    Stress kan dat wel veroorzaken hoor...

    Reageer
    #3

    Goed zorgen voor je lichaam kan schelen in de stressbestendigheid en je menstruatie. Zo is het belangrijk om te zorgen voor volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoend eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Verder zijn voor je hormonen en allerlei lichaamsfuncties diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren belangrijk. Onder andere magnesium en vitamine B. Het kan goed zijn om je daar eens in te verdiepen.

    Veel vrouwen hebben ook te maken met oestrogeendominantie. dan is het oestrogeen relatief te hoog ten opzichte van het progesteron. En insulineresistentie kan een rol spelen. Beide kunnen van invloed zijn op je cyclus.

    Reageer
Reageer op: Heldere gelatine klonters


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief