Rood bultje in vagina

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo iedereen,

    Sinds gisterenmorgen heb ik jeuk aan de ingang van mijn vagina. Ik dacht aan een schimmelinfectie ofzo (niet echt aan een SOA aangezien ik al twee jaar met dezelfde persoon vrij en ervan uitga dat hij trouw is ;)) maar als ik met een spiegeltje kijk ziet alles er normaal uit (ook niet bepaald last van meer afscheiding ofzo..) maar heb dus wel jeuk in die zone. Ik zag als ik mijn binnenste schaamlippen opendeed zeg maar, wel aan de rechterkant dat er 1 rood bultje zit. Maar er zit dus nergens anders zoiets. En volgens mij komt de jeuk van dat ene bultje, ook lijkt het aan die kant iets of wat gezwollen te staan. Weten jullie wat dit is?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Het zou een puistje kunnen zijn. Maar het is moeilijk om daar ongezien iets over te zeggen.

    Reageer
    #3

    Zie foto Tandor

    Reageer
    #4

    Het lijkt op een een irritatie.. gebruik een beetje zinkzalf. Als de klachten er worden ( meer bultjes of blaasjes) ga dan wel even naar de huisarts.

    Reageer
Reageer op: Rood bultje in vagina


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief