Pijn achter in de mond

  • #1

    Ik heb dus achter in mijn mond eens in de zoveel tijd een bultje dat dik en pijnlijk wordt. Het zit op de plek waar mensen vaak hun verstandskiezen krijgen, maar volgens de kaakchirurg krijg ik geen verstandskiezen. Ik ben jaren geleden naar de kaakchirurg geweest, dus weet niet 100% zeker of ik ze echt niet krijg.

    Nu vroeg ik mij af of iemand weet waarom ik eens in de zoveel tijd een pijnlijke bult krijg achter mijn laatste kies (zie foto). Zouden er wellicht toch verstandskiezen doorheen willen komen? Mijn wang voelt ook wat gek aan en mijn amandelen zijn een beetje ontstoken.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Daar moet je dan toch mee naar de tandarts gaan. Die kan een röntgenfoto maken

    Reageer
    #3

    Ik heb het dus zo af en toe en dan gaat het vaak vanzelf over, dus dan heb ik vaak niet het gevoel alsof ik er mee heen moet gaan. Er wordt ook ieder half jaar een foto gemaakt van mijn kiezen. Ik zal er toch maar eens mee heen gaan. Wat zouden ze op zo’n röntgenfoto kunnen zien? Ik heb namelijk kortgeleden nog een röntgenfoto gehad van mijn kaak.

    Reageer
    #4

    Ze kunnen zien of er een sluimerende ontsteking is of toch een verstandkies

    Reageer
Reageer op: Pijn achter in de mond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief