Kiespijn

  • #1

    Ik heb af en toe last van mijn kies: ik had het een paar weken terug steeds in de ochtend als ik wakker werd. Het was een soort druk, maar hij ging weer weg zodra ik opstond. Nu heb ik dat gelukkig niet meer! Ik ben naar de tandarts geweest en hij raadde mij sensodyne aan vanwege blootliggende tandhalzen. De druk 's ochtends is gelukkig weg, maar de gevoeligheid van de kies nog niet. Wat ook gek is, maar ik lees het wel vaker van mensen: als ik sensodyne smeer op de blootliggende tandhalzen, krijg ik tijdelijk een ontzettende pijn (die een paar minuten aanhouden).

    Weet iemand wat ik hiermee kan doen? Of is het voor iemand herkenbaar?

    Reageer
    #2

    Het doet overigens niet pijn met kauwen of tikken tegen de kies.

    Reageer
    #3

    Gebruik je sensodyne met pepermunt?

    Reageer
    #4

    Het proeft wel sterk naar munt, maar ik zie niet direct of het erin zit. Lijkt me wel dan? Het is de Protect & Repair lijn en dan "deep repair" (niet de whitening). Maar volgens mij zet menthol receptoren aan die je lichaam laten geloven dat het koud is (las ik ooit in literatuur), zou het dan daar vandaan komen?

    Reageer
    #5

    Dat zou heel goed kunnen. Neem een neutrale sensodyne

    Reageer
Reageer op: Kiespijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief