Pijn wang bij knijpen

  • #1

    Beste lezer,

    Ik heb best al een lange tijd pijn in beide wangen wanneer ik hier zachtjes in knijp. De pijn is heel heftig en niet normaal bij zo'n zachte knijp. Het gaat er echt om dat als ik het buitenste gedeelte van het vlees/de huid vastpak dit al enorm pijn doet. Ik vermoed dus niet dat het gaat om een spier die erachter zit, want ik pak echt het buitenste gedeelte vast. Als ik het aanraak met mijn vingers/erin prik, doet dit geen pijn. Het gaat echt om het zachtjes vastpakken/knijpen wat de pijn veroorzaakt.

    Weet u wellicht wat dit kan zijn. Ik heb al enorm veel online gezocht, maar kan hier niks over vinden. Ik heb de pijn ook in beide wangen/kanten.

    Mijn dank is groot.

    Groet.

    Reageer
    #2

    Waarom knijp je eigenlijk in je wangen?
    Er zitten huidzenuwen in de wangen. En die kunnen dus pijnlijk zijn als je daar in knijpt

    Reageer
    #3

    Dit is mijzelf niet opgevallen, maar mijn vrouw kneep eens zachtjes in de wangen en toen schreeuwde ik het uit.

    Sindsdien merk ik op dat als ik dus in de wangen knijp/ deze samendruk ik veel pijn ervaar.

    Het zouden inderdaad de huidzenuwen kunnen zijn. Weet u wat de oorzaak is van dergelijk pijnlijke huidzenuwen? Ik heb hier voorheen nooit last van gehad.

    Reageer
    #4

    Die kunnen gewoon pijnlijk zijn... Ik zie zo geen andere reden omdat je geen andere klachten hebt. Ik neem aan dat je wangen niet overal even gevoelig zijn

    Reageer
    #5

    Nee dat klopt voor de rest gelukkig geen pijn of gevoeligheden in de wang, moet het echt vastpakken/knijpen in een bepaald positie wilt het pijn doen.

    Reageer
    #6

    Dan zal er verder toch niets aan de hand zijn

    Reageer
Reageer op: Pijn wang bij knijpen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief