Zenuwpijnen in gebit divers

  • #1

    Hoi Allemaal,
    Ik ben een vrouw, 37jr

    Wie o wie herkent dit, en heeft al een oplossing gevonden voor deze rare kwaal.
    Ik heb sinds 2 maanden! zenuwpijnen in mijn tanden. Voornamelijk mijn voortanden bovenin, maar ook wel soms een steek her en der in andere kiezen/tanden. Heel naar !!
    Ik ben bij de tandarts geweest, deze zegt dat mijn tanden verder goed zijn , geen gaatjes, foto gemaakt en ook daarop niets te zien. Wel met een ijs-op-tand test bleek 1 voortand niet/minder te reageren, maar dat kan nooit de oorzaak zijn van mijn andere tanden die pijn doen.

    Ja, ik reageer meer met pijn op zoet voedsel! Dan wordt het idd erger.
    Maar ik reageer ook met mijn gebit op gewone simpele stress of juist op vrolijke dingen, als ik heel blij ben of heel geërgerd etc.
    Het lijkt mij dus een probleem in mijn zenuwstelsel...  maar toch heel duidelijk uitstraling in mijn gebit.
    Ik kan zoet vermijden, maar dan nog heb ik ergens op de dag weer erge pijnen. Vooral in namiddag en avond speelt het op.
    Ik ervaar zelf geen stress... mijn lichaam blijkbaar wel?

    ik hoor het graag, als iemand dit herkent!

    Reageer
    #2

    Kan soms te maken hebben met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Onder andere vitamine B12. soms kan ook msm helpen. Kom zelf bij een kinesioloog die samenwerkt met een biologische tandarts. Zo iemand kan uittesten waar het euvel hem in zit.

    Reageer
Reageer op: Zenuwpijnen in gebit divers


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief