Melkkies

  • #1

    Mijn 5 jaar oud heeft een verrote melkkies, dit is echter nu afgebroken. Nu deze week zag ik 2 bultjes aan beide kanten van kies. Na tandarts geweest. Omdat ze geen pijn aangeeft gaat de kies niet getrokken worden. Tandarts heeft schoongemaakt en een vulling gedaan. Die zei de bultjes gaan nooit weg dus moet ze rondlopen met een ontsteking voor de volgende paar jaren is dit niet gevaarlijk. Wat kan ik het beste doen??

    Reageer
    #2

    Hoezo een ontsteking ? Je kunt niet met een ontsteking blijven rondlopen

    Reageer
    #3
    • Er is een gaatje in de kies, en nu zijn er twee bultjes ontstaan met pus erin. Dus de kies is blijkbaar ontstoken. Deze kan niet getrokken worden omdat dochtertje geen pijn aangeeft. Volgens tandarts de bultjes gaan ook niet vanzelf weg dus ze moet gewoon blijven rondlopen met een ontstoken tand. Ik heb net gezien dat 1 bultje groter is geworden. Ik weet niet wat ik hiermee moet, naar een spoed tandarts. Kan de ontsteking niet naar de bloedbaan verspreiden.
    Reageer
    #4

    Dit is wel een heel vreemde tandarts. Ga naar een andere tandarts

    Reageer
Reageer op: Melkkies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief