Opnieuw ontsteking HELP!

  • #1

    Mijn kies is in september dit jaar getrokken vanwege terugkerende ontsteking. Heb daarvoor diverse WKB en endo's gehad. Nu heb ik sinds vandaag weer opeens last, het vlamt zeer snel op. Bij de tandarts geweest en die denkt dat het komt door het kleine gaatje, iets wat ik absoluut niet denk. De pijn is zeurderig, ben bang dat ik zelfs morgen mijn mond niet meer open kan doen van de pijn.  Foto's waren gemaakt maar is niks te zien van een wortelpunt of zenuw die is afgestorven. Wat kan het dan zijn ? heb nu op het tandvlees 3 kleine witte bultjes die er vanochtend nog niet waren. Dan toch een ontsteking van de kies ?

    Reageer
    #2

    Dat zou kunnen. Ga naar de tandarts en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    In elk geval naar je tandarts. Als je er dan nog niet uitkomt misschien naar een biologische tandarts. Bij  mij bleek er een ontsteking te zitten die niet zichtbaar is op een foto. Omdat ik twee kiezen op die plek mis, dacht ik het me in te beelden dat ik er wat voelde.

    Reageer
Reageer op: Opnieuw ontsteking HELP!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief